Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Generalitat obre la convocatòria d'ajuts públics per a famílies amb infants a càrrec

La Regidoria de Benestar Social informa que s'ha obert el període de presentació de sol·licituds per demanar les prestacions econòmiques per a famílies amb infants a càrrec que subvenciona la Generalitat de Catalunya.

L'ajut econòmic es dóna per a les famílies en les quals s’hagi produït un naixement, adopció, tutela o acolliment, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2013 i no superin un determinat nivell d’ingressos de la unitat familiar, entre d’altres requisits.

La quantia de l’ajut és de 650€. Per a famílies que tinguin reconegut el títol de família nombrosa o monoparental vigent en el moment de presentar la sol·licitud, l’import és de 750€.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2013.

Excepcionalment, per a les famílies amb infants nascuts, adoptats, tutelats o acollits durant el mes de desembre de 2013, el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de gener de 2014.

Per altra banda, també es dóna una prestació econòmica de caràcter universal, adreçada a les famílies residents a Catalunya que hagin tingut un fill per part, adopció, tutela o acolliment múltiple. En aquests casos, la quantia de l’ajut varia en funció del nombre d’infants (entre 663€ i 1.224€ per família).

Les famílies en què hagi tingut lloc un part, adopció, tutela o acolliment múltiple entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2013: es pot presentar fins al 31 de desembre de 2013.

Les famílies en què hagi tingut lloc un part, adopció, tutela o acolliment múltiple entre l’1 d’octubre i el 31 de desembre de 2013: es podrà presentar fins al 31 de març de 2014.

Podreu consultar l’estat de la vostra tramitació trucant al 012.

Cliqueu AQUÍ per consultar tota la informació sobre els ajuts.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.05.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^