Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jornades de Portes Obertes a les escoles del municipi
Pati escola bressolEnguany, els CEIPS Sant Jordi i Sot del Camp, i l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers tornaran a obrir  les seves portes perquè les famílies puguin conèixer les diferents instal•lacions dels centres, veure les aules o el pati en el que juguen o jugaran els seus fills cada dia, i assabentar-se de la metodologia educativa que segueixen.

El CEIP Sot del Camp serà el primer  en obrir portes el dijous, 9 de març a les 15.00h, amb una xerrada informativa,  a càrrec de l´equip directiu i l´AMPA,  que tractarà sobre les característiques i el funcionament del centre. En acabar, visita guiada a les instal•lacions del centre i lliurament de la documentació oficial  que tinguin disponible sobre la preinscripció/matriculació per al curs 2006-2007.

El 15 de març, el CEIP Sant Jordi prendrà el relleu i, de 17.00 a 200.00h, convidarà als nous alumnes i les seves famílies a visitar les instal•lacions de l´escola. I per acabar, el dissabte, 1 d´abril, serà l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers, la que donarà la benvinguda a tots aquells pares i mares, amb fills de fins a 3 anys, que vulguin conèixer els equipaments i serveis dels que disposa l´escola.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^