X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Prop de 300 persones participen en la celebració de la Diada de la Gent Gran

Diada de la Gent Gran 2013El passat 3 de juliol va tenir lloc a Sant Vicenç, uns dels actes centrals de la 4a Setmana de la Gent Gran, que enguany se celebra entre els dies 29 de juny i 7 de juliol. Com ja és tradició, la jornada festiva es va iniciar amb una missa solemne a l'Església de Sant Vicenç i les intervencions musicals de l'Orfeó Parroquial El Delme, que un any més s'ha sumat a la celebració, i va finalitzar amb un dinar multitudinari, amenitzat amb música de ball, a l'hotel-restaurant Castell de l'Oliver.

Amb prop de 300 comensals, el dinar va transcórrer enmig d'un ambient festiu, on el que el més important era retre homenatge a la gent gran del municipi i passar-s'ho bé. Com a mostra d'això, feu una ullada a l'àbum de fotos de la jornada, que té com a protagonistes a un col·lectiu participatiu i dinàmic, que es caracteritza per la seva implicació en totes les propostes culturals, solidàries, lúdiques, formatives ..., que es programen al llarg de l'any a poble. Però que, a més, destaca per la seva capacitat d'organització i d'elaboració d'activitats que tenen com a destinataris els més veterans de Sant Vicenç.

Diada de la Gent Gran 2013    Diada de la Gent Gran 2013

La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, va comptar amb la presència de diversos regidors/es del consistori santvicentí i va estar presidida per l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^