www.svmontalt.cat

Policia LocalEl passat 3 de juliol va tenir lloc a l’Acadèmia a la seu de l’Acadèmia Basca de Policia i Emergències, a la localitat basca d’Arkaute, el Fòrum “L’educació per a la mobilitat segura: una eina per a la prevenció d’accidents”, que va comptar amb la participació com a ponent de l’agent de la Policia Local de Sant Vicenç, Ivan Nieto.

Aquesta jornada anava adreçada als caps de les policies locals i als responsables de la policia autonòmica del País Basc i va servir per presentar alguns dels models que s’estan duent a terme amb èxit a Catalunya en l’àmbit de la seguretat vial.

L’agent de la policia local  de Sant Vicenç de Montalt, Ivan Nieto Iglesias, que va ser un dels convidats de la Direcció General de Tràfic del País Basc per a participar com a ponent en la taula d’experts, va exposar als assistents les accions que la nostra policia local, en coordinació amb la Regidoria d’Ensenyament, porta a terme amb els estudiants de secundària del municipi, en matèria d’educació per a la mobilitat segura. Durant la seva intervenció, l’agent local també va explicar les metodologies que utilitza la Policia Local de la nostra vila en la seva vessant més educativa i de contacte directe amb els escolars, així com els bons resultats obtinguts en aquest àmbit.

La invitació de la Direcció General de Tràfic del País Basc per participar en aquest fòrum és un reconeixement a la bona tasca que les regidories de Governació, mitjançant la Policia Local, i Ensenyament estan duent a terme a la nostra vila, en matèria de educació per a la mobilitat segura.


Publicat el 08.07.2013