X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ajuts per al finançament d'autònoms, petites i mitjanes empreses i comerços
El termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins al 31 de desembre de 2013 o fins a l'exhauriment del pressupost per aquests conceptes.

Institut Català de FinancesLa Regidoria de Promoció Econòmica informa les empreses que s’ha obert el termini per sol·licitar les ajudes que atorga el Departament d’Empresa i Ocupació en forma de garantia per al finançament empresarial de projectes d’autònoms, micro, petites i mitjanes empreses i també per a autònoms i comerços.

L’objecte d’aquestes línies d’ajut és afavorir la millora de la competitivitat de les empreses catalanes i reactivar l’economia a través de mesures com el finançament d’emprenedors, autònoms i comerços.

Les ajudes es destinaran a projectes d’inversió (adquisició d’un o diversos actius fixos, materials o immaterials) i projectes de circulant (relatius a l’activitat del dia a dia de l’empresa com necessitats de tresoreria, compra d’estocs o finançament a clients).

Podran beneficiar-se d’aquesta línia d’ajuts els autònoms, les micro, petites, mitjanes empreses amb seu social o activitat a Catalunya, que estiguin donats d’alta al corresponent règim de la Seguretat Social o mutualitat en el cas dels autònoms o que estiguin legalment constituïdes i inscrites als registres corresponents en els cas de les micro, petites i mitjanes empreses.

El termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins al 31 de desembre de 2013 o fins a l’exhauriment del pressupost per aquests conceptes.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal FinEmpresa de l’Institut Català de Finances a l’adreça www.icf.cat, mitjançant el model normalitzat, que està disponible a la mateixa pàgina web, juntament amb la documentació sol·licitada a la base 6 d’acord amb els models que també es poden obtenir a l’esmentada web.

Així mateix, l’imprès de sol·licitud resultant de la tramitació telemàtica, en paper i degudament signat, es presentarà, juntament amb la documentació complementària, en el termini de 10 dies hàbils, en funció del tipus de beneficiari, al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, carrer Provença, 339 de Barcelona o a la Direcció General d’Economia Social i Cooperatives i Treball Autònom carrer de Sepúlveda, 148-150 2a. de Barcelona, o a qualsevol punt de la xarxa d’Oficines de Gestió Empresarial, que es poden consultar a la pàgina web www.gencat.cat/canalempresa/xarxa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^