Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt tindrà Batxillerat el curs 2013/2014

Centre CívicL’Institut de Sant Vicenç ha aconseguit la implantació d’estudis post-obligatoris. A partir del curs vinent el centre educatiu impartirà dues modalitats de Batxillerat: el científic-tecnològic i l’humanístic-social. Així ho ha comunicat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament i a la direcció de l’institut.

Les classes es desenvoluparan a les aules del Centre Cívic El Gorg, que durant l’estiu s’habilitaran perquè la quarantena d’alumnes que hi assistiran i el professorat puguin treballar en les millors condicions.

La concessió del Batxillerat era una reivindicació del govern municipal i de tota la comunitat educativa que finalment es fa realitat. Suposarà una gran oportunitat per als joves de Sant Vicenç, que fins ara, quan finalitzaven l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), es veien obligats a marxar a d’altres municipis per poder cursar els estudis de Batxillerat.

L’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i la regidora d’Ensenyament, M. Lluïsa Grimal, s'han mostrat molt satisfets per aquesta notícia i han assegurat que dóna resposta "a la insistent demanda del govern municipal i dels pares dels alumnes". L’alcalde també ha volgut destacar la bona entesa i estreta col·laboració entre Ajuntament, direcció, equip docent, alumnes i Associació de Famílies d’Alumnes de l’institut en aquest assumpte, la qual cosa ha permès que finalment s’hagi resolt amb èxit.

Una altra noticia donada a conèixer divendres passat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’alcalde de Sant Vicenç és l’adjudicació del projecte de construcció del nou institut i el proper anunci de la data d’inici de les obres, de la qual cosa us mantindrem puntualment informats.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^