X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consell de Vila, un espai de participació directa

Logo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació Ciutadana

El passat 16 de juliol es reunia el Consell de Vila, constituït el novembre de 2012 i del qual en formen part un representant de cadascuna de les entitats de Sant Vicenç i els portaveus dels grups polítics amb representació municipal.

Consell de VilaDurant la sessió, el regidor de Participació Ciutadana, Amadeu Clofent, va retre comptes als assistents de les actuacions que s’han dut a terme dins el marc de l’Agenda de Participació en el primer semestre de l’any, va informar de dues noves actuacions que s’executaran en el darrer trimestre i, finalment, va convidar les entitats i els grups polítics a sumar-se a l’organització d’activitats per a commemorar el 300 aniversari dels fets del 1714.

 La reunió també va servir perquè es constituïssin dos grups de treball, un per l’agermanament de Sant Vicenç amb algun municipi, i un altre, per a la recuperació del camí del Montalt. El membres del Consell de Vila també van abordar l’elecció dels membres que integraran la Comissió d’Empara, l’òrgan creat com a garantia dels drets participatius.

  • Agenda de Participació 2013: actuacions executades
    • Elecció del nom de l'institut
    • Creació del Consell Escolar Municipal
    • Incorporació de zones d'aparcament a Can Boada
  • Agenda de Participació 2013: actuacions a executar
    • Millora del parc dels Germans Gabrielistes
    • Agermanament de Sant Vicenç amb algun municipi


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^