www.svmontalt.cat
La Bibliogimcana se celebrarà el dia 13 d'agost a les 10 del matí

Bibliogimcana espriuEnguany que commemorem el centenari del naixement de Salvador Espriu, la Bibliogimcana, un projecte impulsat per la Regidoria d'Ensenyament, a través de la biblioteca, torna aquest estiu per fer que els més menuts i menudes de casa, a partir dels 7 anys, passin una estona d'allò més divertida i entretinguda mentre resolen un seguit de proves ben espriuenques.

La Bibliogimcana tindrà lloc el dia 13 d'agost, dins del marc de les activitats programades amb motiu de la Festa Major d'Estiu, i el personal de La Muntala ja té a punt de solfa un seguit de proves culturals, creatives i esportives, relacionades amb el poeta, dramaturg i novel·lista Salvador Espriu, que els/les participants hauran de resoldre al llarg del matí.

El dia de la gimcana, els/les participants, integrats en equips de 3 a 5 membres, ni més ni menys, us haureu d'equipar amb roba esportiva, vestit de bany, tovallola, xancletes i una motxilla (per grup). Les proves començaran a les 10 del matí, tot i que els/les participants caldrà que us presenteu a la biblioteca 1/4 d'hora abans de l'inici per tal de recollir les acreditacions, per finalitzar als voltants de 2/4 de dues de la tarda.

IMPORTANT: si voleu prendre part en la Bibliogimcana cal que sapigueu nedar i que compteu amb l'autorització dels vostres pares/mares/tutors/es.

La cita és el 13 d’agost, a les 10 del matí, a la biblioteca. Veniu... Us hi esperem!

No us la deixeu perdre! Les inscripcions es fan a la Biblioteca Municipal La Muntala.

Publicat el 06.08.2013