www.svmontalt.cat
Els fets van passar la matinada de diumenge 4 d'agost


En les darreres setmanes, Sant Vicenç de Montalt ha patit la crema de 21 contenidors -14 grans i 7 petits- i la destrucció a causa del foc de 2 àrees de recollida que s’han hagut de renovar totalment.

Contenidors crematLes imatges captades per les càmeres de seguretat que el consistori santvicentí va instal·lar en diversos indrets del poble i en les vies d’entrada i sortida del municipi, juntament amb les obtingudes per les càmeres de Caldes, han servit perquè els Mossos d’Esquadra hagin pogut identificar el vehicle amb tres individus que la matinada de diumenge 4 d’agost van calar foc a diversos contenidors, concretament els ubicats a l’illa de la riera del Gorg, de Sant Vicenç, i els de l’illa que hi ha a tocar del cementiri de Caldes.

A partir de les imatges de les càmeres de seguretat, agents dels Mossos van poder detenir al seu domicili al titular del vehicle i dues persones més, que van resultar ser-ne còmplices. Fonts policials han informat que els detinguts van declarar-se autors dels fets.

Els tres detinguts són veïns de Sant Andreu de Llavaneres i passaran a disposició judicial durant les properes hores. Només un d’ells s’enfronta a possibles penes com a presumpte autor dels fets, mentre que els altres dos se’ls acusa de còmplices.


Publicat el 06.08.2013