www.svmontalt.cat

Cartell Festa Major Estiu 2013Sota el lema "Beu-te la festa 2013!!!", torna la Festa Major d’Estiu 2013 i ho fa del 10 al 17 d’agost amb tot un seguit de propostes que es faran possible gràcies a la col·laboració entre Ajuntament i entitats locals. Arriben dies de balls, concerts, animació infantil, activitats esportives, banys de nit, correfoc, festa jove, passejada de gegants i, és clar, havaneres, rom cremat i tronada a la platja, una de les cites més esperades.

Tot i que la majoria d’actes queden concentrats entre els dies 15 i 17, ja des del dia 10 es podrà gaudir de diverses propostes, com la caminada nocturna de MontalTrek, la bibliogimcana de La Muntala, enguany dedicada a Espriu, o el sopar popular amb ball, que se celebrarà el dia 14.

Bany de nitAl programa, no hi falten els actes més tradicionals, com l’ofici religiós i l’actuació de l’Orfeó Parroquial El Delme, el rom cremat que ens prepararan els Amics de la Petanca a l’estil dels vells pescadors o la passejada de gegants, que conviuen amb altres activitats de més recent implantació com el Mercat al Mar, que tindrà lloc del 15 al 17 d’agost al passeig Marquès Casa Riera, o el Santvi Summer Festival, una proposta lúdico-musical adreçada al jovent, que es farà el dia 13 a la nit.

Focs platjaDijous, dia 15, la repicada de campanes i la petardada ens anunciaran l’inici d’una jornada llarga i intensa, on hi tindran cabuda l’ofici, la passejada de gegants, les sardanes, el vermut popular, les havaneres, la cremada de rom, la tronada i el segon i darrer ball de Festa Major.

Divendres, dia 16, ens deixarà una proposta en la qual els infants i l’aigua prenen tot el protagonisme. Així, l’avinguda Toni Sors acollirà una festa matinal per a tota la família, amb escuma de colors, inflables, cançons i balls. Ja a la nit, el cantautor Dídac Rocher presentarà a la biblioteca el seu nou disc "El Minotaure i Teseu", basat en poemes de Salvador Espriu.

El correfoc amb els Diables de Caldes, que se celebrarà el dissabte, dia 17, tancarà la Festa Major d’Estiu 2013.

Publicat el 07.08.2013