www.svmontalt.cat

Medalla Max CahnerEl 15 d'octubre passat, el govern de la Generalitat de Catalunya va decidir de concedir la màxima distinció honorífica del govern a Max Cahner, a títol pòstum, per la seva destacada trajectòria en els àmbits de l'edició, l'activisme cultural, la recerca filològica i l'activitat política.

El guardó a Max Cahner el van rebre els seus dos fills, Max i Joana, el passat 4 de novembre al Palau de la Generalitat.

Medalla Max CahnerL’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, atenent la invitació cursada pel president de la Generalitat de Catalunya va  assistir el passat 4 de novembre a l’acte de lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat a l’exconseller de Cultura i exregidor del consistori santvicentí Max Cahner, que l'ha rebut a títol pòstum.

Durant la seva intervenció, Artur Mas va lamentar haver fet tard per reconèixer la figura de Max Cahner, que va morir el 14 d'octubre proppassat, i va destacar el seu compromís amb el país, amb la democràcia, la justícia social, la cultura i el civisme.

Per la seva banda, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va ser l'encarregat de fer la glossa de Max Cahner. Pujol també va reconèixer que l’homenatge arribava una mica tard i va expressar la seva admiració, afecte i agraïment al que fou el seu conseller de Cultura entre el 1980 i el 1984.

En el mateix acte també se li va lliurar la Medalla d’Or de la Generalitat a l’arquitecte Oriol Bohigas.


Publicat el 06.11.2013