X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Finalitza el programa mixt de formació i treball "Jove Activa't"

Jove Activa'tEl passat 31 d’octubre, la Regidoria de Promoció Econòmica va donar per acabat el programa mixt de formació i treball Jove Activa’t que anava adreçat a joves entre els 16 i els 25 anys en situació d’atur.

L’alcalde Miquel Àngel Martínez, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Duran, i el regidor d’Obres i Serveis, Robert Subirón, van lliurar les acreditacions als 7 joves que han finalitzat amb èxit el curs de “Jardineria mediterrània”, que constava de 50 hores teòriques i 300 hores pràctiques. Ara els 7 joves han passat a formar part de la Borsa de Treball Jove del Servei Local d’Ocupació.

Jove Activa'tEn aquest programa, coordinat per la Regidoria de Promoció Econòmica, hi han treballat de manera transversal les regidories de Joventut, Benestar Social i Obres i Serveis. De fet, els alumnes del curs han realitzat les 300 hores de pràctiques professionalitzadores a la Brigada Municipal de Serveis, desenvolupant treballs de jardineria. En aquest sentit, indicar que els joves del programa Activa’t, seguint les indicacions del responsable de jardineria de la brigada, han dut a terme las tasques de renovació de l’enjardinament del parterre ubicat a tocar de les Pistes Municipals de Petanca, on s’ha instal·lat una placa que recull l’autoria dels treballs.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.11.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^