X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba la 7a temporada de la Primavera de les Arts
Aprofitant l'arribada de la Primavera, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, juntament amb altres 8 municipis del Maresme, ha programat una nova edició del cicle cultural de la Primavera de les Arts, una iniciativa que té l'objectiu d'oferir espectacles de qualitat als vilatans/es. El més important d´aquesta oferta conjunta d´espectacles de teatre, música i dansa, és la  ferma voluntat dels municipis implicats de mancomunar esforços per anar millorant, edició rere edició. 
Enguany el cicle comença aquest diumenge, 26 de març a les 19.00h, amb l´acte de presentació que tindrà lloc al Centre Moral d´Arenys de Munt, i clourà el 18 de juny. Aquesta temporada, Sant Vicenç de Montalt acollirà 2 actes: el 21 de maig, l´espectacle infantil “En el País de Xauxa”, i el 10 de juny, Recital a càrrec de Claudi Arimany.

Desitgem que gaudiu plenament de les actuacions i dels espectacles que amb aquest programa us presentem i que aprofiteu per exercir la saludable costum d´estrènyer lligams amb els vostres veïns, els del propi poble i els dels pobles del voltant.

Per consultar el programa sencer cliqueu aquí

WEB PRIMAVERA DE LES ARTS


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.03.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^