X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anem al Teatre a veure “Aigües encantades"
Venda d'entrades: fins el 4 d'abril
Les entrades es poden adquirir fins el 4 d´abril al Centre Cívic pel preu de 22 euros, que inclouen l'entrada al teatre i el servei d'autocar d'anada i tornada. El punt de sortida i arribada en autocar serà davant del Centre Cívic i es preveu la sortida cap a Barcelona a les 19:00h del 21 d´abril (l´obra comença a les 21:00h).
La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza, el divendres 21 d´abril, una nova sortida en grup al Teatre Nacional de Catalunya per veure l'obra “Aigües encantades", de Joan Puig i Ferreter. L´obra té una durada de 105 minuts (amb entreacte inclòs), i està dirigida per Ramon Simó.

Aigües encantades (1907) s´inscriu en el context dels drames d´idees i passions del modernisme. La història es desenvolupa en un univers proper, en un context mediterrani i rural, que serveix a l´autor per mostrar la lluita entre l´impuls regenerador , i les forces de la tradició, l´integrisme i la ingenuïtat popular. Després de l´èxit de La dama enamorada del mateix autor, ara fa quatre temporades, el TNC presenta una de les obres més emblemàtiques de la nostra tradició dramàtica.


Repartiment: Jordi Martínez, Rosa Cadafalch, Maria Molins, Santi Ricart, Manel Barceló, Fèlix Pons, Jordi Banacolocha, Marissa Josa, Jordi Puig "Kai", Carme Poll, Víctor Pi, Pepo Blasco, Miquel Bonet, Montserrat Masó, Carles Fígols, Joan Cirera, Glòria Cabot, Cesc Cornet, Anna del Rio, Elvira Yaraluz López, Sergi Misas, Meritxell Morera, Txu Morillas, Albert Quintana, Toni Riera.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.03.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^