X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
28, 29 i 30 d´abril: 3 dies per gaudir llargament del cinema més curt!
SANVIFILMS, el 1r Festival de Curtmetratges de Sant Vicenç de Montalt, omplirà del 28 al 30 d´abril el Centre Cívic d´imatges, música, joves creadors, il·lusió... i un reguitzell d´històries curtes però intenses, que ens faran gaudir d´allò més al llarg de tres dies de cine, tallers, taules rodones, concerts i altres expressions artístiques.

Al festival, organitzat per les regidories de Joventut i Promoció Econòmica,  amb l'objectiu de facilitar i promocionar la creativitat i donar a conèixer el format del curt a la nostra vila i a la Comarca, s´han presentat un total de 178 curtmetratges. Després d´una primera tria, es van seleccionar els 22 curts, en format CINE i DVD, que optaran al palmarés i que es projectaran, juntament amb els curts de la Secció OFF-FESTIVAL i la pel·lícula FRÀGILES, de Jaume Balagueró, durant els tres dies de festival. 

I si voleu gaudir d´una jornada de rodatge en viu i en directe, no deixeu de passejar el dissabte, 29 d´abril, per l´enorme plató en què es convertirà Sant Vicenç, ja que aquest festival, innovador i agosarat,  ha reptat als participants que ho desitgin a realitzar un curt “in situ”.       

El jurat del festival estarà format per professionals de reconeguda categoria en el món del cinema: Francesc Bellmunt (director de cinema), Pep Armengol (director de càsting), Bernat Vilaplana (muntador de Guillermo del Toro), Matí Roca (guionista guanyador del Festival de Sundance), Francesc Talavera (director de curtmetratges), i pel regidor de Joventut de Sant Vicenç de Montalt, Òscar Fernández.

El showman, Toni Albà, serà l'encarregat d´omplir de somriures el pati de butaques del Centre Cívic, durant l´acte de lliurament de premis.
Ens esperen tres dies, en els quals Sant Vicenç viurà amb intensitat la festa del cinema. No falteu. Us hi esperem a tots i totes!

AQUÍ trobareu el programa  d´aquest SANVIFILMS 2006, i si aneu al web del festival

www.sanvifilms.com podreu conèixer  totes les dades del festival: participants, seleccionats, premis, etc.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.04.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^