Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les entitats i associacions valoren molt positivament la 1a Mostra d´Entitats
El passat 15 de juny, va tenir lloc al Centre Cívic una trobada entre la Regidoria de Participació Ciutadana de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i les entitats i associacions del municipi, que varen participar en la 1a Mostra d´Entitats, amb la finalitat de contrastar opinions i fer una valoració dels diferents aspectes, tant organitzatius com de desenvolupament, de la Mostra. Entre d´altres temes, es va parlar de l´aparcament, dels espais, de la participació, de les activitats... La valoració conjunta va resultar molt positiva ja que, al llarg dels dos dies que va  durar la mostra, més de 1.500 persones van visitar els diferents estands, participant en les activitats programades i gaudint dels diferents espectacles i concerts que s´havien programat.

En quant a futures edicions, es van proposar una sèrie de millores, sobretot en temes com el d´incentivar la participació de totes les entitats o el de donar-li una major difusió, tant a nivell local com comarcal. També s´apuntà la possibilitat de donar caràcter bianual a la Mostra, establir les dates de celebració a la primavera (maig) i ubicar les futures edicions a l´aire lliure (entorn de la zona esportiva), mantenint les actuacions en recintes tancats (Pavelló i Centre Cívic).

La Regidoria de Participació Ciutadana va aprofitar la trobada per informar a les entitats sobre els cursos gratuïts de formació per a entitats que s´oferiran enguany, i de la convocatòria oberta per la Generalitat de Catalunya per als Plans d´Ocupació per a entitats i associacions sense ànim de lucre.

AQUÍ trobareu l´Acta de la reunió

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.06.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^