Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més de 500 nens i nenes estan participant en les Activitats d'Estiu 2006
Les activitats esportives, organitzades per la Regidoria d´Esports de L‘Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, han copat la majoria de les inscripcions amb un total de 411 participants d´entre 3 i 17 anys. L´oferta era ben variada, ja que es podia triar entre diversos esports col·lectius i individuals: bàsquet, futbol, natació, gimnàstica, patinatge, vela, rem, pàdel, etc. El balanç ha estat molt positiu i la majoria de propostes han esgotat les places; així, les Estades Esportives acolliran a 172 participants, el Campus de Bàsquet, 12,  el Curset de Natació, 51, i el Campus de Futbol torna a ser una de les estrelles d l´estiu amb 152 participants. La fita que s´havia marcat, un any més, la Regidoria d´Esports era la d´oferir un ampli ventall de possibilitats perquè els nens i nenes de Sant Vicenç poguessin aprofitar les vacances d´estiu per practicar l´esport en un ambient lúdic i amè.

El Casal d´Estiu, organitzat per la Regidoria de Joventut, era l´altra proposta lúdica i refrescant que s´oferia als nens i nenes de la vila per gaudir de l'estiu. En aquest cas, la resposta també ha estat molt positiva, ja que s´han tramitat més de 100 inscripcions per participar a les diferents activitats programades per a la mainada d´entre 3 i 12 anys: tallers, jocs, piscina, contes, sortides, etc. L´objectiu de la Regidoria de Joventut, ha estat oferir una proposta engrescadora i molt profitosa que cobreixi les necessitats de diversió i de descans dels infant i alhora els hi permeti desenvolupar les capacitats creatives, d´experimentació i de relació.

Tant les Estades Esportives com el Casal d´Estiu oferien diversos serveis complementaris, com ara el servei d´acollida i el servei de menjador,  que han estat també molt sol·licitats.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^