X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Maresme disposa de noves ambulàncies per a cobrir les urgències

El Servei Català de la Salut i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han posat en marxa aquest estiu un nou model de transport sanitari urgent al Maresme.
El principal objectiu del nou model, presentat fa uns dies al Consell Comarcal del Maresme, és la separació entre el que són serveis programats i serveis d'emergència i d'urgència. Fins ara, tots els serveis els prestaven els mateixos vehicles. Des de l'1 de juliol, amb el nou model de gestió es preveu l'exclusivitat dels recursos per a l'atenció a les urgències i les emergències i la seva informatització, el seguiment per GPS, i un increment de la dotació d'equipaments amb noves ambulàncies que seran fàcilment identificables, ja que s´han retolat en tons grocs i carabasses.

El centre coordinador del Servei d'Emergències Mèdiques SEM (el 061) controlarà en cada moment l'activitat i la situació de cada ambulància, i a través d'avançats sistemes de comunicació hi contactarà per activar el que més li convingui per tipus d'activitat i de proximitat.

Ara, el Maresme compta amb 2 ambulàncies de suport vital, que presten servei les 24 hores del dia i que estan ubicades a Mataró i Calella, i amb 19 ambulàncies bàsiques. D'aquestes, 14 estan en servei les 24 hores del dia i 5 fan jornades de 12 hores. A més, com a reforç, durant els mesos d'estiu es compta amb 4 ambulàncies bàsiques més (2 de 24 hores i 2 més de 12 hores).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 07.07.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^