X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Alcaldia > Miquel Àngel Martínez i Camarasa - Currículum
Botó que mostra/amaga menú lateral
Miquel Àngel Martínez i Camarasa - Currículum

Miquel Àngel Martínez i Camarasa

Nascut a Linyola (Lleida) el 5 de febrer de 1961, està casat i té dos fills i una filla.

El 13 de juny de 2015 va ser reelegit alcalde de Sant Vicenç per a legislatura 2015-2019 per tercer mandat consecutiu. La seva estrena en el càrrec va tenir lloc el 16 de juny de 2007. Quan va accedir per primera vegada a l'alcaldia ja comptava amb una dilatada experiència com a càrrec electe de CiU a l'administració local, temps durant el qual va assumir responsabilitats en matèries ben diverses.

Així, entre el 1999 i el 2003 va estar al capdavant de les regidories d'Ensenyament i Joventut. En l'anterior legislatura, des del 29 de juny de 2006 i fins al juny de 2007, va ocupar el càrrec de regidor, desenvolupant una intensa tasca des de l'oposició. 

El 21 de setembre de 2018, una moció de censura el va apartar de l'alcaldia.

Des de la passada legislatura 2011-2015 i fins al juliol de 2018 va compaginar el càrrec d'alcalde de Sant Vicenç de Montalt amb la presidència del Consell Comarcal del Maresme.

Forma part del Consell Directiu del Fòrum Comarcal de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, on ostenta la representació de les comarques de Barcelona i és Conseller nacional del PEdCAT.

Professor de Ciències Humanes i Logopeda, especialista en educació especial, fins a la seva investidura com a alcalde, va exercir de professor de primària a l´Escola Pia Santa Anna de Mataró, trobant-se actualment en situació d'excedència

Miquel Àngel Martínez i Camarasa és un santivicentí que viu intensament la vida del poble i en forma part, i al que no li dol dedicar temps i esforç  a la tasca de transformar el municipi per a millorar la vida de tots els que hi viuen.

Fill del metge i de la mestre que durant molts anys van dedicar gran part de la seva vida a exercir la seva professió al municipi, d'ençà que va començar a viure a Sant Vicenç va desenvolupar forts lligams amb el poble i la seva gent.

Entre les seves aficions personals, li agrada destacar la família i els amics, el futbol, el ciclisme, llegir i escriure.

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^