Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis generalsServeis generalsPortada - Serveis generals - Gestiˇ Econ˛micaGestiˇ Econ˛micaPortada - Serveis generals - Gestiˇ Econ˛mica - Oficina de Recaptaciˇ i Gestiˇ TributÓriaOficina de Recaptaciˇ i Gestiˇ TributÓria
Perfil de contractant
Informate'n de les licitacions en curs
Gestiˇ Econ˛mica
Oficina de Recaptaciˇ i Gestiˇ TributÓria

Oficina de recaptaciˇ ORGT de Sant Vicenš de Montalt

Logo gran Diputaciˇ de BarcelonaLa gestiˇ i cobrament dels tributs i impostos municipals es coordina amb l'Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ de Barcelona. L'ORGT Ús un organisme administratiu de la Diputaciˇ de Barcelona, que porta a terme la gestiˇ i la recaptaciˇ dels ingressos de dret p˙blic.


Si esteu interessats en realitzar algun trÓmit relacionat amb els tributs delegats per l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt a l'ORGT podeu adrešar-vos indistintament a qualsevol oficina de l'organisme, ja que la xarxa informÓtica per realitzar-hi en qualsevol d'elles les gestiones delegades. Alguns d'aquests trÓmits tambÚ els podeu realitzar sense necessitat de desplašar-vos, mitjanšant Internet, o bÚ a travÚs dels telŔfons 93 202 98 02 i 93 791 01 53.


Per a mÚs comoditat, podeu domiciliar els vostres rebuts. En aquest cas l┤ORGT tÚ establert un servei d┤alertes de domiciliats i de fi de voluntÓria. Per cada rebut domiciliat l┤interesat rep, amb uns quants dies d┤antelaciˇ, un avÝs per SMS i/o email amb la informaciˇ del cÓrrec que es farÓ en el compte bancari. TambÚ s┤avisa si estÓ a punt de finalitzar el termini de pagament en el cas de rebuts pendents no domiciliats. Aquest servei Ús completament gratu´t i nomÚs requereix tenir domiciliat un tribut, preferiblement l┤Impost sobre BÚns Immobles.

Dades de l'Ómbit

Oficina de recaptaciˇ ORGT de Sant Vicenš de Montalt

Responsable: └ngels Cˇrcoles

Auxiliar administrativa: Isabel Castellˇ

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

Tel.  93 472 91 15

Horari d'atenciˇ al p˙blic:
de 9:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres.

Logo e-mail
Correu Electr˛nic:
orgt.st.vicensm@diba.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona