Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Serveis generals > Gestió Econòmica > Oficina de Recaptació i Gestió Tributària
Botó que mostra/amaga menú lateral
Gestió Econòmica
Oficina de Recaptació i Gestió Tributària

ORGT de Sant Vicenç de Montalt (Diputació de Barcelona)

Cita prèvia ORGT

Logo gran Diputació de BarcelonaLa gestió i cobrament dels tributs i impostos municipals es coordina amb l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. L'ORGT és un organisme administratiu de la Diputació de Barcelona, que porta a terme la gestió i la recaptació dels ingressos de dret públic.


Si esteu interessats en realitzar algun tràmit relacionat amb els tributs delegats per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a l'ORGT podeu adreçar-vos indistintament a qualsevol oficina de l'organisme, ja que la xarxa informàtica per realitzar-hi en qualsevol d'elles les gestiones delegades. Alguns d'aquests tràmits també els podeu realitzar sense necessitat de desplaçar-vos, mitjançant Internet, o bé a través del telèfon 93 472 91 15.

Logo InternetPàgina Web: http://orgt.diba.cat/cat Per a més comoditat, podeu domiciliar els vostres rebuts. En aquest cas l'ORGT té establert un servei d'alertes de domiciliats i de fi de voluntària. Per cada rebut domiciliat l'interesat rep, amb uns quants dies d'antelació, un avís per SMS i/o email amb la informació del càrrec que es farà en el compte bancari. També s'avisa si està a punt de finalitzar el termini de pagament en el cas de rebuts pendents no domiciliats. Aquest servei és completament gratuït i només requereix tenir domiciliat un tribut, preferiblement l'Impost sobre Béns Immobles.

Dades de l'àmbit
Oficina de recaptació ORGT de Sant Vicenç de Montalt

Responsable: Àngels Córcoles

Auxiliar administrativa: Isabel Castelló

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Tel.  93 202 98 02

Horari d'atenció al públic:
de 9:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres.

AVÍS: A partir de l'1 de març cal demanar cita prèvia


Logo e-mail


Correu Electrònic:
orgt.st.vicensm@diba.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^