Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis a les personesServeis a les personesPortada - Serveis a les persones - EnsenyamentEnsenyamentPortada - Serveis a les persones - Ensenyament - Escola Municipal de M˙sica L'OriolaEscola Municipal de M˙sica L'Oriola
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Ensenyament
Escola Municipal de M˙sica L'Oriola
L'OriolaL'Escola de M˙sica Municipal l'Oriola neix el febrer de l'any 96, a partir d'un projecte consensuat per m˙sics de Sant Vicenš de Montalt i l'Ajuntament. D'enšÓ, l'escola Ús l'eina que obre un ampli ventall de possibilitats a tota la ciutadania que vulgui accedir a la prÓctica musical, sense cap tipus de limitaciˇ (edat, aptituds, coneixements, etc.)


L'Oriola Ús el model de centre que promou la socialitzaciˇ de la m˙sica, fent possible que aquesta arribi al major nombre de persones possibles. AixÝ mateix i, com a resultat de la seva activitat quotidiana, abasta tant l'Ómbit de l'educaciˇ com el de la cultura i el lleure, amb els quals el poble adquireix cada dia majors compromisos i competŔncies.

L'OriolaL'Escola Municipal de M˙sica tÚ com a objectiu possibilitar que l'accÚs a la formaciˇ musical arribi a tota la ciutadania. Hi participen nens des de 4 anys fins a gent adulta.

Els ensenyaments que s'imparteixen per a formar-se musicalment sˇn: el llenguatge musical que inclou l'educaciˇ d'o´da i veu, el sentit rÝtmic, l'audiciˇ......, i la prÓctica dels instruments musicals.

Els instruments que s'hi poden aprendre actualment sˇn: piano, guitarra clÓssica i elŔctrica, flauta travessera, violÝ, viola i violoncel, clarinet, cant, m˙sica de Cambra i Combo, orquestra, grup de guitarres, percussiˇ i bateria i gralla.

Dades de l'Ómbit

  
   Regidora d'Ensenyament:
   Maria Llu´sa Grimal
   mallgrimal@svmontalt.cat

   Director de L'Oriola:
   Jordi Lluch

   Auxiliar administrativa:
   Noe Besaluch

   Ens trobareu a:

   C/ Escoles, 10
   08394 Sant Vicenš de Montalt
   TelŔfon: 93 791 34 72
   oriola@svmontalt.cat

   El nostre horari Ús:

   De dilluns a divendres,
   de 17:15 a 20:15h

   Fem vacances:

   Durant l'agost, Setmana Santa
   i Nadal

   Preus EMM L'Oriola

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona