Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Joventut
Espai Jove "El Cau"

PerquŔ PARTICIPIS fent all˛ que mÚs t┤agradi

Logo Espai JoveDes de l'Espai Jove "El Cau" treballem per fer mÚs fÓcil l'accÚs dels joves a l┤educaciˇ, l'habitatge, la cultura, l┤oci i la salut amb l┤objectiu de garantir una millor presa de decisions i afavorir la igualtat d'oportunitats. El ventall de serveis que ofereix aquest espai Ús molt ampli, i compta amb una dinamitzadora que us informarÓ i assessorarÓ en temes diversos: l┤oferta educativa i els diferents estudis que es poden cursar desprÚs de l┤ESO, ajudes d'accÚs a l'habitatge, activitats, excursions i sortides, Xarxa d'Albergs, Carnet Jove, etc.

A mÚs d┤informar i assessorar els joves, conjuntament amb tŔcnics d┤altres Órees (Educaciˇ, Cultura, Promociˇ Econ˛mica, Benestar Social) tambÚ organitzem:

 • Cursos: Monitors de menjador, de lleure, socorrisme i primer auxilis, catalÓ...
 • Xerrades: Tabaquisme, SIDA, mŔtodes anticonceptius, drogodependŔncies...
 • Tallers: Cinema, maquillatge, fotografia,disseny de pÓgines Web.

InstalĚlacions del Cau Jove 2008
"El Cau" Ús un espai de relaciˇ i intercanvi entre persones i grups, on poder conŔixer els interessos i les motivacions sobre l'˙s, expectatives i iniciatives de lleure que hom vulgui expressar i compartir. Aquest servei ha estat creat amb la voluntat de promoure l'˙s d┤un temps de lleure actiu, alternatiu a les propostes alienants i de consum que s┤imposen actualment a les nostres societats.

Per solĚlicitar aquest espai, nomÚs cal que contactis amb nosaltres, pots venir a veure┤ns, trucar-nos o fer-nos arribar un mail.

L'Espai Jove "El Cau" tÚ l┤objectiu de ser una oferta diferent pel temps de lleure en l┤Ómbit juvenil: volem incorporar la idea d┤un oci actiu que no equival a presentar al jovent tota una oferta d┤activitats per a ser consumides, si no des d┤un model que s┤hagin d┤implicar en la seva elecciˇ, disseny i desenvolupament, perquŔ l┤activitat no es un fi en si mateixa sinˇ un mitjÓ per desencadenar processos de participaciˇ, comunicaciˇ, autoorganitzaciˇ individual i de grup.
 

InstalĚlacions del Cau Jove 2008InstalĚlacions del Cau Jove 2008

A l'Espai Jove "El Cau", hi trobarÓs:

 • Un espai que possibilita la dinamitzaciˇ d┤activitats de lleure actiu, a partir de les iniciatives del mateix jovent, o des de les propostes impulsades des del mateix espai.
 • Un espai l˙dic, on poder disposar de diversos recursos d┤entreteniment: jocs de taula, revistes, equips informÓtics, etc.
 • Tota la informaciˇ que t┤afecta com a jove i com a ciutadÓ
 • Organitzaciˇ de tallers i activitats per a joves
 • Racˇ de PC┤s: perquŔ et submergeixis en el mˇn de la informÓtica i d┤Internet (servei gratu´t)
 • Assessorament i ajuda per fer realitat qualsevol idea que vulguis tirar endavant: muntar una festa, un concert, una obra de teatre, partides de rol, etc.
 • Et posem en contacte amb les entitats del poble perquŔ hi participis i comparteixis amb altres joves els teus hobbies.
 • Taulell d┤anuncis on podrÓs trobar la informaciˇ mÚs actual de qualsevol Ómbit i les ˙ltimes novetats, ofertes, convocat˛ries, sortides, anuncis, etc.
 • Publicacions: revistes, guies i llibres amb qualsevol temÓtica que interessi a un jove.

 
InstalĚlacions del Cau Jove 2008Recull de Webs ˙tils: us donem algunes adreces generals on podeu triar i remenar recursos que de ben segur us aniran bÚ.
 
Al Cau Jove, us atendrem personalment i us donarem ajut pel que calgui i amb el tema que sigui.

Us animem a venir i fer crÚixer "EL CAU".

I, si ho preferiu, podeu fer-nos arribar la vostra consulta, mitjanšant el correu electr˛nic o trucant-nos.

Dades de l'Ómbit

Fumar Ús nociuCau Jove

Avinguda Verge de Montserrat, s/n
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon: 93 791 34 79

Regidora de Joventut: Gemma Duran
gduranf@svmontalt.cat

Dinamitzador Espai Jove: Marc Salame
joventut@svmontalt.cat

Podeu venir a l'Espai Jove:

 • Tot l'any: de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h 
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona