X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Serveis a les persones > Joventut > Espai Jove "El Cau"
Botó que mostra/amaga menú lateral
Joventut
Espai Jove "El Cau"


Perquè PARTICIPIS fent allò que més t´agradi

Logo Espai JoveDes de l'Espai Jove "El Cau" treballem per fer més fàcil l'accés dels joves a l´educació, l'habitatge, la cultura, l´oci i la salut amb l´objectiu de garantir una millor presa de decisions i afavorir la igualtat d'oportunitats. El ventall de serveis que ofereix aquest espai és molt ampli, i compta amb una dinamitzadora que us informarà i assessorarà en temes diversos: l´oferta educativa i els diferents estudis que es poden cursar després de l´ESO, ajudes d'accés a l'habitatge, activitats, excursions i sortides, Xarxa d'Albergs, Carnet Jove, etc.

A més d´informar i assessorar els joves, conjuntament amb tècnics d´altres àrees (Educació, Cultura, Promoció Econòmica, Benestar Social) també organitzem:

 • Cursos: Monitors de menjador, de lleure, socorrisme i primer auxilis, català...
 • Xerrades: Tabaquisme, SIDA, mètodes anticonceptius, drogodependències...
 • Tallers: Cinema, maquillatge, fotografia,disseny de pàgines Web.

Instal·lacions del Cau Jove 2008
"El Cau" és un espai de relació i intercanvi entre persones i grups, on poder conèixer els interessos i les motivacions sobre l'ús, expectatives i iniciatives de lleure que hom vulgui expressar i compartir. Aquest servei ha estat creat amb la voluntat de promoure l'ús d´un temps de lleure actiu, alternatiu a les propostes alienants i de consum que s´imposen actualment a les nostres societats.

Per sol·licitar aquest espai, només cal que contactis amb nosaltres, pots venir a veure´ns, trucar-nos o fer-nos arribar un mail.

L'Espai Jove "El Cau" té l´objectiu de ser una oferta diferent pel temps de lleure en l´àmbit juvenil: volem incorporar la idea d´un oci actiu que no equival a presentar al jovent tota una oferta d´activitats per a ser consumides, si no des d´un model que s´hagin d´implicar en la seva elecció, disseny i desenvolupament, perquè l´activitat no es un fi en si mateixa sinó un mitjà per desencadenar processos de participació, comunicació, autoorganització individual i de grup.
 

Instal·lacions del Cau Jove 2008Instal·lacions del Cau Jove 2008

A l'Espai Jove "El Cau", hi trobaràs:

 • Un espai que possibilita la dinamització d´activitats de lleure actiu, a partir de les iniciatives del mateix jovent, o des de les propostes impulsades des del mateix espai.
 • Un espai lúdic, on poder disposar de diversos recursos d´entreteniment: jocs de taula, revistes, equips informàtics, etc.
 • Tota la informació que t´afecta com a jove i com a ciutadà
 • Organització de tallers i activitats per a joves
 • Racó de PC´s: perquè et submergeixis en el món de la informàtica i d´Internet (servei gratuït)
 • Assessorament i ajuda per fer realitat qualsevol idea que vulguis tirar endavant: muntar una festa, un concert, una obra de teatre, partides de rol, etc.
 • Et posem en contacte amb les entitats del poble perquè hi participis i comparteixis amb altres joves els teus hobbies.
 • Taulell d´anuncis on podràs trobar la informació més actual de qualsevol àmbit i les últimes novetats, ofertes, convocatòries, sortides, anuncis, etc.
 • Publicacions: revistes, guies i llibres amb qualsevol temàtica que interessi a un jove.

 
Instal·lacions del Cau Jove 2008Recull de Webs útils: us donem algunes adreces generals on podeu triar i remenar recursos que de ben segur us aniran bé.
 
Al Cau Jove, us atendrem personalment i us donarem ajut pel que calgui i amb el tema que sigui.

Us animem a venir i fer créixer "EL CAU".

I, si ho preferiu, podeu fer-nos arribar la vostra consulta, mitjançant el correu electrònic o trucant-nos.

Dades de l'àmbit

Fumar és nociuCau Jove

Avinguda Verge de Montserrat, s/n
08394 Sant Vicenç de Montalt
Telèfon: 93 791 34 79

Regidora de Joventut: Gemma Duran
gduranf@svmontalt.cat

Dinamitzador Espai Jove: Marc Salame
joventut@svmontalt.cat

Podeu venir a l'Espai Jove:

 • Tot l'any: de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h  
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^