Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Perfil de contractant
Informate'n de les licitacions en curs
Comunicaciˇ
Imatge Corporativa

Logo AjuntamentEls signes bÓsics de la imatge corporativa de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt sˇn el sÝmbol (simplificaciˇ de l'escut hist˛ric de Sant Vicenš), el logotip (denominaciˇ de la instituciˇ), el color corporatiu (vermell) i la tipografia especÝfica amb quŔ es componen els textos dels diversos suports de comunicaciˇ.

La imatge corporativa estÓ acompanyada d'una guia grÓfica (Manual d'┌s) que pretÚn donar a conŔixer la imatge visual de l'Ajuntament, les seves formes d'aplicaciˇ, les seves diferents versions i la seva adaptabilitat a les diverses circumstÓncies i suports, dins d'una coherŔncia i globalitat.

L'objectiu d'implantar aquesta imatge corporativa Ús, d'una banda, aconseguir una comunicaciˇ mÚs flu´da i directa entre la instituciˇ i la ciutadania, i d'altra, facilitar la identificaciˇ de l'Ajuntament per part dels ciutadans.

{taula2}

Si teniu qualsevol dubte a l'hora d'aplicar la imatge corporativa podeu possar-vos en contacte amb la Regidoria de Comunicaciˇ a travÚs del correu electr˛nic: comunicacio@svmontalt.cat

Des d'aquesta secciˇ es poden descarregar diversos arxius relacionats amb la imatge corporativa de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt.

Dades de l'Ómbit
Imatge Corporativa

Regidor de Comunicaciˇ:

Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa
alcaldia@svmontalt.cat

Responsable Comunicaciˇ i Premsa:
Ana Montes
comunicacio@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11  (extensiˇ 204)
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona