Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Zona blava
Lliurament de distintius
POUM
Consulta el POUM
Horari i parades del bus urbÓ
Horari i parades
Medi Ambient
La platja
La PLATJA, un espai per GAUDIR-NE

Platja de Sant VicenšDurant la temporada d'estiu, tothom que vulgui fer ˙s de la platja disposarÓ de la mÚs Ómplia gamma de serveis des de la vigilÓncia de platges, m˛dul de socors, punts de recollida selectiva, passeres de fusta tractada, guinguetes, dutxes, cabines de WC, control de la qualitat de l┤aigua i de la sorra, pistes de volei-platja, hamaques i ombrelĚles, Órea l˙dico-esportiva, zona de jocs infantils, etc.


A la platja de Sant Vicenš tambÚ podreu trobar plafons que serviran per informar els usuaris de diferents aspectes: plÓnol, equipaments i serveis, qualitat de l'aigua i de la sorra, telŔfons d'interŔs, normes d'˙s, etc.

Platja de Sant Vicenš

A banda del m˛dul de socors, la platja compta amb una torre de vigilÓncia i intervenciˇ, cadira de vigilÓncia m˛bil, pals de bandera per informar els usuaris de l'estat de la mar, i canal d'entrada i sortida d'embarcacions. Tanmateix, Sant Vicenš disposa d'un Pla d'emergŔncia davant possibles accidents que puguin provocar efectes contaminants.


 En la web de Platges de la Diputaciˇ de Barcelona trobareu tota la informaciˇ sobre les platges del nostre litoral, inclosa la de Sant Vicenš: serveis, accessos, pÓrquings, etc.

L'ACA dˇna informaciˇ d'interŔs sobre l'estat de les platges de tot el litoral a travÚs d'aquest ENLLAă

Platja de Sant VicenšLa intensificaciˇ d'usos que ha sofert la platja els darrers anys fa necessÓria una gestiˇ que eviti la degradaciˇ d┤aquest espai natural, per˛ que sigui compatible amb el seu ˙s l˙dic i turÝstic.  En aquest aspecte, els esforšos des de l'Ajuntament es basen en tres lÝnies:

  • Residus: reduir-ne la generaciˇ i fer la recollida selectiva dels que s'han generat.
  • Educaciˇ ambiental: programar tallers i activitats de sensibilitzaciˇ ambiental.
  • Qualitat de les platges: oferir una bona qualitat de l┤aigua de bany, de la sorra, i dels equipaments i serveis.
Dades de l'Ómbit

 

  
  Regidor de Medi Ambient:
  Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa 
  alcaldia@svmontalt.cat

  TŔcnica de Medi Ambient:
   mediambient@svmontalt.cat

  Ajuntament de 
  Sant Vicenš de Montalt
  C/ Sant Antoni, 13
  08394 Sant Vicenš de Montalt
  TelŔfon: 93 791 01 99
  Fax: 93 791 29 61

  El nostre horari Ús:
    Dimecres i divendres, de 9 a 14h


 
L'ESTAT DEL MAR: entre el 21 de juny i el 14 de setembre es fa un seguiment diari de l'estat de la platja en el                                                                  qual s'analitza la temperatura de l'aigua, la de l'ambient, la direcciˇ i velocitat del vent, l'estat de la mar i el nivell de visibilitat que hi ha. Amb l'observaciˇ d'aquests resultats, es dictamina el color de la bandera que ha d'onejar a la platja.

 Recordeu que la bandera verda permet el bany, la groga demana precauciˇ en el bany i la vermella prohibeix   el bany completament.Recordem als usuaris i usuÓries que la platja Ús un ecosistema natural. Com a tal, s'ha de respectar, i cal fer-ne un ˙s responsable i sostenible.

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona