Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja es poden presentar treballs als XI Jocs Florals de Sant Vicenç
Els treballs es poden presentar fins al 31 de març i el veredicte es farà públic el 22 d'abril

Jocs Florals 2017

Tot és a punt per a una nova edició dels Jocs Florals que organitza la Regidoria de Cultura. Els treballs, de temàtica lliure, hauran de ser en català, individuals i inèdits, i es poden presentar fins al 31 de març a la Biblioteca Municipal La Muntala.

Els primers i segons classificats rebran vals bescanviables per llibres de fins a 100 euros, segons la categoria. El lliurament dels guardons es farà dissabte 22 d'abril, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg. Les obres guanyadores de la fase de Sant Vicenç competiran amb la resta de treballs premiats de la comarca, a la Mostra Literària del Maresme 2017.

El certamen consta de sis categories, segons els grups d'edat, per a cadascuna de les modalitat de prosa i poesia:  de 6 a 8 anys, de 9 a 11, de 12 a 14, de 15 a 18, de 19 a 25 i de 26 anys en endavant.

Tanmateix, enguany els Jocs Florals també contemplen dos premis extraordinaris per a les categories de microrelats (obres de fins a 140 caràcters) i relats breus per a discapacitats intel·lectuals.

Podeu consultar les bases dels Jocs Florals en aquest ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.01.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^