www.svmontalt.cat
Termini de presentació de candidatures: fins al 19 de juny de 2017


La iniciativa sorgeix de la voluntat de l’Ajuntament que el reconeixement als esportistes i clubs locals no es quedi només en una acció interna del club o el propi Ajuntament, sinó que aquesta tingui un ressò públic.

Trofeus esportius

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç ja ha posat en marxa l’engranatge per a la celebració de la I Nit de l’Esport amb l’objectiu de fer un reconeixement al mèrit i l’esforç d’esportistes, equips i entitats santvicentines pels seus èxits o per la promoció que han fet de l’esport durant la temporada 2016-2017.

Aquest acte tindrà lloc el proper 30 de juny a les 20h al Centre Cívic El Gorg. La festa reunirà esportistes, membres d’entitats i clubs, tècnics i persones relacionades amb l’esport i clourà amb un refrigeri.

Per fer possible aquesta cita esportiva, la Regidora d’Esports ja ha obert el termini perquè les entitats esportives i particulars puguin presentar candidatures. Les propostes es poden lliurar fins al 19 de juny de 2017 a l’OAC de l’Ajuntament.

En aquesta Nit de l’Esport l’Ajuntament de Sant Vicenç a més de reconèixer als millors esportistes de cada categoria també vol homenatjar a aquelles entitats que destaquin en l’organització d’esdeveniments esportius i a aquelles persones que hagin destacat per la seva trajectòria en el món de l’esport, i que fan possible que Sant Vicenç disposi d’un teixit esportiu tan ric i competitiu.

El jurat estarà integrat per persones vinculades al món de l’esport com esportistes, periodistes o tècnics.

Tot seguit trobareu les bases i el formulari per a la presentació de candidatures de la I Nit de l'Esport:

Publicat el 07.02.2017