Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Serveis a les persones
Esports

L┤Esport font de SALUT i EDUCACIË

MontaltbikeLa prÓctica esportiva Ús, en la societat actual, una activitat habitual per a les persones: no tan sols per als joves en edat escolar o per als nens i nenes que troben en les competicions un estÝmul per marcar-se noves fites, sinˇ tambÚ per als qui volen sentir-se bÚ.

L┤esport no tÚ edat i qualsevol persona pot practicar alguna modalitat esportiva si pot disposar dels equipaments necessaris per fer-ho. I aquest Ús el plantejament que inspira l┤actuaciˇ de la Regidoria d┤Esports i la seva gestiˇ diÓria.

La nostra fita principal Ús millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Sant Vicenš a travÚs de l┤esport, per aix˛ posem a l┤abast de tothom les infraestructures necessÓries, tant en forma d┤equipaments com de professionals, perquŔ la prÓctica esportiva es generalitzi.

La Zona Esportiva de Sant Vicenš de Montalt, ara per ara, ja Ús una realitat fortament consolidada, que s┤ha anat desenvolupant a l'entorn de l'Avinguda Toni Sors i de la Riera del Gorg.


Pavellˇ Toni SorsL'elaboraciˇ i execuciˇ de successius projectes d'obres, urbanitzaciˇ i millora ens ha permŔs afrontar una reforma integral dels equipaments esportius del municipi, que es va iniciar amb la implantaciˇ de la gespa artificial en el terreny de joc del Camp Municipal de Futbol.

AixÝ mateix, l'estiu de 2006, la Piscina Municipal tambÚ va experimentar canvis substancials en haver-se remodelat, millorat i adequat totes les instalĚlacions i el seu entorn. D'altra banda, el Pavellˇ Poliesportiu Toni Sors, inaugurat a principis del 2005, s'ha consolidat com un equipament esportiu de primera lÝnia, capaš de donar cabuda a totes les activitats esportives que organitza l┤Ajuntament, aixÝ com a les organitzades per les diferents entitats i associacions del poble.


Des d┤aquesta pÓgina pretenem oferir-vos tota la informaciˇ que genera la comunitat esportiva del nostre municipi, aixÝ com vehicular tots els suggeriments que ens vulgueu fer arribar.


Futbol SalaEn aquesta pÓgina, trobareu:

Informacions sobre totes les entitats esportives de Sant Vicenš.

L┤agenda d┤activitats, a on aniran apareixent totes les activitats esportives que s'organitzin al poble.

Les principals notÝcies que el moviment esportiu de Sant Vicenš generi: competicions, estades esportives, activitats extraescolars, etc.

El contingut de l'Ordenanca que regula les subvencions a particulars, aixÝ com a tots els requisits i documentaciˇ que us caldrÓ presentar per a la seva tramitaciˇ.

Enllašos amb les diferents federacions esportives catalanes:

Dades de la regidoria

GimnÓstica artÝstica
Regidoria d┤Esports
 
Regidor: Robert Subirˇn
rsubiron@svmontalt.cat

TŔcnic d┤Esports: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona