Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis a les personesServeis a les personesPortada - Serveis a les persones - EsportsEsportsPortada - Serveis a les persones - Esports - Camp Municipal de FutbolCamp Municipal de Futbol
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Esports
Camp Municipal de Futbol

Camp municipal de futbolEl Camp Municipal de Futbol estÓ ubicat a la Zona Esportiva de l┤Avinguda Toni Sors, al costat d┤altres instalĚlacions esportives municipals com les Pistes de Petancala Piscina Municipal  i  el Pavellˇ Poliesportiu.

El camp de futbol, que tÚ unes dimensions aproximades de 98x48 metres, va estrenar a finals de setembre de 2005 la gespa artificial al terreny de joc. Les obres de millora del camp municipal i les seves instalĚlacions, subvencionades en part per la Diputaciˇ de Barcelona, han permŔs dotar a l'equipament d'una gespa artificial de caracterÝstiques tŔcniques d'˙ltima generaciˇ i d'unes millores que fan d'ell, un camp de futbol molt mÚs funcional i modern.

La Regidoria d┤Esports amb aquesta actuaciˇ ha volgut reforšar i potenciar el desenvolupament de l'esport, donant suport a les diferents entitats esportives del municipi en la tasca de promociˇ que realitzen, avaluant les seves necessitats i dotant-los de recursos perquŔ puguin assolir els seus objectius en benefici de l'esport i de la comunitat.


CF SantvicentÝEn el Camp de Futbol Municipal s'hi realitzen els entrenaments i els partits del Club de Futbol SantvicentÝ..

El SantvicentÝ va ser fundat l┤any 1945 i al llarg dels anys, i especialment a partir de 1970, l┤entitat ha estat l┤encarregada de promoure  l┤esport del futbol entre tots els nens i joves de Sant Vicenš aixÝ com d'organitzar tornejos a nivell local, comarcal i internacional:

  • Torneig Costa del Maresme
  • Copa Maresme
  • Copa Sant Vicenš

El futbol tÚ una importÓncia capital en la vida esportiva local, ja que ha donat la possibilitat als joves esportistes  d┤enriquir-se, no tan sols en l┤aspecte esportiu, sinˇ tambÚ en la seva formaciˇ com a persones en les vessants cultural i social en fomentar la relaciˇ amb joves d┤altres pa´sos i comunitats.

Les actuacions de millora del Camp Municipal de Futbol no es donen per acabades amb la inauguraciˇ oficial de la gespa artificial, que es va celebrar el 22 de gener de 2006, coincidint amb la Festa Major de Sant Vicenš, i properament, tindrÓ lloc la inauguraciˇ del nou edifici multifuncional del camp de futbol que acollirÓ el magatzem, la seu social i el museu del club i un bar.

En aquesta pÓgina trobareu enllašos amb:


Logo Federaciˇ Catalana de Futbol
Federaciˇ Catalana de Futbol

Federacions de futbol base
Portal de les Federacions de Futbol Base


Logo Associaciˇ de Veterans del Maresme (futbol)
Associaciˇ Clubs Futbol Veterans VallŔs - Maresme

F˛rum de la Federaciˇ Catalana:  Participa i comparteix  els teus dubtes, experiŔncies i opinions amb altres aficionats i jugadors.

Dades de l'Ómbit
Camp Municipal de Futbol
Avinguda Antoni Sors, s/n
08394 Sant Vicenš de Montalt

Regidor d'Esports: Robert Subirˇn
rsubiron@svmontalt.cat

TŔcnic d┤Esports: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

INFORMACIË D'INTER╚S

Preus lloguer equipaments esportius

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona