X
Trobades amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Serveis a les persones > Esports > Camp Municipal de Futbol Toni Buch
Botó que mostra/amaga menú lateral
Esports
Camp Municipal de Futbol Toni Buch

Camp municipal de futbolEl Camp Municipal de Futbol està ubicat a la Zona Esportiva de l´Avinguda Toni Sors, al costat d´altres instal·lacions esportives municipals com les Pistes de Petancala Piscina Municipal  i  el Pavelló Poliesportiu.

El camp de futbol, que té unes dimensions aproximades de 98x48 metres, va estrenar a finals de setembre de 2005 la gespa artificial al terreny de joc. Les obres de millora del camp municipal i les seves instal·lacions, subvencionades en part per la Diputació de Barcelona, han permès dotar a l'equipament d'una gespa artificial de característiques tècniques d'última generació i d'unes millores que fan d'ell, un camp de futbol molt més funcional i modern.

La Regidoria d´Esports amb aquesta actuació ha volgut reforçar i potenciar el desenvolupament de l'esport, donant suport a les diferents entitats esportives del municipi en la tasca de promoció que realitzen, avaluant les seves necessitats i dotant-los de recursos perquè puguin assolir els seus objectius en benefici de l'esport i de la comunitat.


CF SantvicentíEn el Camp de Futbol Municipal s'hi realitzen els entrenaments i els partits del Club de Futbol Santvicentí..

El Santvicentí va ser fundat l´any 1945 i al llarg dels anys, i especialment a partir de 1970, l´entitat ha estat l´encarregada de promoure  l´esport del futbol entre tots els nens i joves de Sant Vicenç així com d'organitzar tornejos a nivell local, comarcal i internacional:

  • Torneig Costa del Maresme
  • Copa Maresme
  • Copa Sant Vicenç

El futbol té una importància capital en la vida esportiva local, ja que ha donat la possibilitat als joves esportistes  d´enriquir-se, no tan sols en l´aspecte esportiu, sinó també en la seva formació com a persones en les vessants cultural i social en fomentar la relació amb joves d´altres països i comunitats.

Les actuacions de millora del Camp Municipal de Futbol no es donen per acabades amb la inauguració oficial de la gespa artificial, que es va celebrar el 22 de gener de 2006, coincidint amb la Festa Major de Sant Vicenç, i properament, tindrà lloc la inauguració del nou edifici multifuncional del camp de futbol que acollirà el magatzem, la seu social i el museu del club i un bar.

En aquesta pàgina trobareu enllaços amb:


Logo Federació Catalana de Futbol
Federació Catalana de Futbol

Federacions de futbol base
Portal de les Federacions de Futbol Base


Logo Associació de Veterans del Maresme (futbol)
Associació Clubs Futbol Veterans Vallès - Maresme

Fòrum de la Federació Catalana:  Participa i comparteix  els teus dubtes, experiències i opinions amb altres aficionats i jugadors.

Dades de l'àmbit
Camp Municipal de Futbol
Avinguda Antoni Sors, s/n
08394 Sant Vicenç de Montalt

Regidor d'Esports: Robert Subirón
rsubiron@svmontalt.cat

Tècnic d´Esports: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

INFORMACIÓ D'INTERÈS

Preus lloguer equipaments esportius

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^