X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Serveis a les persones > Esports > Piscina Municipal
Botó que mostra/amaga menú lateral
Esports
Piscina Municipal

 

Piscina MunicipalLes instal·lacions de la Piscina Municipal estan ubicades a la Zona Esportiva de l´Avinguda Toni Sors, al costat del Pavelló Municipal Toni Sors, el Camp Municipal de Futbol i les Pistes Municipals de Petanca.

El gener de 2006 es van iniciar, a les piscines i el seu entorn, un seguit d'actuacions que han permès remodelar totalment la fisonomia d'aquesta zona esportiva i d'esbarjo. La Piscina Municipal està enclavada en un magnífic entorn de gespa i arbres que permet gaudir d´una alternativa perfecta a tots aquells santvicentins i santvicentines que no poden o no volen anar a la platja. Les instal·lacions disposen de dues piscines, una de 25X12,5 i l'altra de clapoteig, porxo, graderia, dutxes, serveis, mobiliari urbà...

En aquest espai d´esbarjo i oci, que compta també amb servei de bar, els nens i nenes poden aprendre a nedar, participar en diferents activitats del Casal d´Estiu, accedir a la Biblio-Piscina, jugar, etc., mentre els seus pares i mares prenen el sol, es banyen o llegeixen.

Biblioteca Municipal La Muntala La Piscina Muncipal compta amb socorristes titulats que vetllen per la seguretat dels usuaris i usuàries, i des de les àrees de Medi Ambient i Sanitat i Salut Publica de l´Ajuntament es segueixen totes les pautes i actuacions que en normativa de Salut Pública han d´acomplir les instal·lacions, amb controls i analítiques setmanals de l´aigua.

Durant la temporada estiuenca, del 22 de juny al 13 de setembre, l'horari de la Piscina Municipal serà:

  • De dilluns a divendres, de 10.00 a 19.30h
  • Caps de setmana i festius, de 10.00 a 20.00h

Logo Mulla't

Productes campanya Mulla'tA la Piscina Municipal, també s´organitzen cada any les activitats programades dintre de la campanya Mulla´t per l´Esclerosi Múltiple, recolzada per la Regidoria d´Esports, així com d´altres actes lúdics i festius organitzats pel propi Ajuntament o per les entitats i associacions del Municipi.

Dades de l'àmbit
Piscina Municipal
Avinguda Toni Sors, s/n
08394 Sant Vicenç de Montalt

Regidor d'Esports: Robert Subirón
rsubiron@svmontalt.cat

Tècnic d´Esports: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^