Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Esports
Piscina Municipal

 

Piscina MunicipalLes instalĚlacions de la Piscina Municipal estan ubicades a la Zona Esportiva de l┤Avinguda Toni Sors, al costat del Pavellˇ Municipal Toni Sors, el Camp Municipal de Futbol i les Pistes Municipals de Petanca.

El gener de 2006 es van iniciar, a les piscines i el seu entorn, un seguit d'actuacions que han permŔs remodelar totalment la fisonomia d'aquesta zona esportiva i d'esbarjo. La Piscina Municipal estÓ enclavada en un magnÝfic entorn de gespa i arbres que permet gaudir d┤una alternativa perfecta a tots aquells santvicentins i santvicentines que no poden o no volen anar a la platja. Les instalĚlacions disposen de dues piscines, una de 25X12,5 i l'altra de clapoteig, porxo, graderia, dutxes, serveis, mobiliari urbÓ...

En aquest espai d┤esbarjo i oci, que compta tambÚ amb servei de bar, els nens i nenes poden aprendre a nedar, participar en diferents activitats del Casal d┤Estiu, accedir a la Biblio-Piscina, jugar, etc., mentre els seus pares i mares prenen el sol, es banyen o llegeixen.

Biblioteca Municipal La Muntala La Piscina Muncipal compta amb socorristes titulats que vetllen per la seguretat dels usuaris i usuÓries, i des de les Órees de Medi Ambient i Sanitat i Salut Publica de l┤Ajuntament es segueixen totes les pautes i actuacions que en normativa de Salut P˙blica han d┤acomplir les instalĚlacions, amb controls i analÝtiques setmanals de l┤aigua.

Durant la temporada estiuenca, del 22 de juny al 13 de setembre, l'horari de la Piscina Municipal serÓ:

  • De dilluns a divendres, de 10.00 a 19.30h
  • Caps de setmana i festius, de 10.00 a 20.00h

Logo Mulla't

Productes campanya Mulla'tA la Piscina Municipal, tambÚ s┤organitzen cada any les activitats programades dintre de la campanya Mulla┤t per l┤Esclerosi M˙ltiple, recolzada per la Regidoria d┤Esports, aixÝ com d┤altres actes l˙dics i festius organitzats pel propi Ajuntament o per les entitats i associacions del Municipi.

Dades de l'Ómbit

Piscina Municipal
Avinguda Toni Sors, s/n
08394 Sant Vicenš de Montalt

Regidor d'Esports: Robert Subirˇn
rsubiron@svmontalt.cat

TŔcnic d┤Esports: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona