www.svmontalt.cat

Curs director de lleure

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç organitza un curs semi intensiu per a formar directors d'activitats de lleure infantil i juvenil. Les classes es faran des de l’11 de març fins al 30 d’abril.

L’objectiu del curs és que els futurs directors obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en projectes i/o equipaments de lleure amb infants i/o joves. La formació la imparteix la Fundació Pere Tarrés.

El curs compta amb 135 hores lectives presencials, 65 hores lectives no presencials (virtuals) i 120 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs de director dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de director d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

El preu del curs és de 145,5 € pels alumnes empadronats a Sant Vicenç i de 295 € per a la resta d’alumnat. Per accedir al curs cal ser major d'edat i disposar del títol de monitor de lleure en el moment de realitzar la inscripció. La classes s’impartiran en dissabtes i diumenges.

Les inscripcions es realitzaran a través del web www.peretarres.org/formacio

ATENCIÓ: El pagament de la inscripció s’haurà de fer quan des de l’Espai Jove us confirmin la plaça.

Per a més informació podeu trucar al tel. 93 791 34 79, de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h

Full d’inscripció  

Autorització drets d’imatge  

Normativa acadèmica   


Curs director de lleure

Curs director de lleure

Fitxer: CURS_DIRECTOR_LLEURE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 87.03 kB




Publicat el 22.02.2017