www.svmontalt.cat

Teatre infantilLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt programa per aquest dissabte 11 de març l'espectacle 'Els tres porquets es caguen de por' de la companyia Samfaina de Colors, al Centre Cívic El Gorg. La funció començarà a les sis de la tarda i el preu de l’entrada és de 2 euros.

La parella artística formada per Xavi Múrcia i Mirna Vilasís parteixen del conte clàssic 'Els tres porquets’ per aquest espectacle de música i titelles, destinat a un públic familiar.  

La història comença just quan els tres porquets han aconseguit desfer-se del llop malvat. No s’han acabat, però, els problemes. El llop no pensa renunciar a fer un bon tiberi a costa dels pobres porquets . Aquesta vegada, a més, els tres porquets s’hauran d’enfrontar amb un enemic que no hi comptaven: les pors secretes que arrosseguen cadascun d’ells.

Si els porquets tenen por són fàcils d’atrapar. El llop ho sap. I… per això, vol menjar-se’ls d’una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Veniu dissabte al Cívic i ho descobrireu!


Publicat el 07.03.2017