Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Serveis a les persones
Cultura

La CULTURA sense adjectius
Concert a l'EsglÚsiaL┤objectiu de la Regidoria de Cultura Ús planificar i dur a terme una oferta cultural prou Ómplia per satisfer les demandes de la poblaciˇ, donar satisfacciˇ a les necessitats dels diversos sectors del poble, contribuir a vertebrar la societat santvicentina i  posar a l┤abast dels convilatans els equipaments culturals municipals.

Aquesta regidoria estÓ oberta, mitjanšant la participaciˇ ciutadana, als diversos programes que es configuren a partir de les demandes socials, i que s┤afegeixen als programes desenvolupats per la mateixa regidoria o per les entitats que conformen el ric entramat associatiu local, i que cada any  programen actes l˙dics, festius, taules rodones, cursos i jornades que contribueixen a configurar la rica oferta cultural local, capaš de satisfer els mÚs diversos interessos i sensibilitats.

Fira Medieval

Des de l┤└rea de Cultura s┤intenta facilitar l┤accÚs a la cultura de tota la ciutadania. A una cultura sense adjectius, que tant contempla el gaudir de l'espectador com els espais i activitats de creaciˇ cultural del poble. ╔s en aquest sentit que tÚ les funcions i els serveis segŘents:

  • Organitzar, administrar i gestionar els serveis, recursos i activitats culturals de l'Ajuntament.
  • Planificar i dur a terme la programaciˇ de les actuacions municipals en matŔria cultural.
  • Recepciˇ de l┤agenda d┤activitats culturals.
  • Dinamitzaciˇ de programes i projectes culturals.
  • Donar una atenciˇ general a les entitats i associacions culturals, les quals poden participar de la programaciˇ cultural de Sant Vicenš mitjanšant el Consell Sectorial de Cultura.
  • ColĚlaboraciˇ en actes diversos durant tot l┤any, oferint equipaments, gestions logÝstiques, promociˇ, publicitat, inscripcions, cartells, programes, etc.
  • Seguiment i tramitaciˇ de subvencions especÝfiques per a activitats culturals.

Espectacle teatral
Des del Consell Sectorial de Cultura es programen cada any les principals cites amb l┤agenda l˙dica del municipi: Festa Major de Sant Vicenš, Festa Major d┤Estiu, Carnaval, Castanyada, Revetlles de Sant Joan i de Cap d┤Any, Cavalcada de Reis… Per cert, recordeu que des de l┤agenda d┤aquesta web, podreu trobar informaciˇ del totes els actes que es programen a Sant Vicenš  i, si voleu, podeu donar d┤alta o afegir una nova convocat˛ria.

Des d┤aquestes planes, us proposem fer un tomb pel Museu del Pessebre de Catalunya, singular exposiciˇ permanent d┤aquest art popular, que recull mÚs d┤una seixantena de pessebres dels millors artistes i una extensa colĚlecciˇ de figures catalanes, espanyoles i iberoamericanes dels mÚs variats estils i Ŕpoques o pel Centre CÝvic El Gorg, complex cultural i l˙dic, que acull espectacles de m˙sica, teatre, dansa, exposicions, conferŔncies, tallers, cursos... 

Ballada de sardanes


La Regidoria de Cultura treballa conjuntament amb altres regidories, com ara Benestar Social i Educaciˇ per contribuir a la normalitzaciˇ lingŘÝstica, programant durant l┤any cursos de diferents nivells d┤aprenentatge del catalÓ, aixÝ com diverses convocat˛ries obertes a la participaciˇ: f˛rums, fires, colĚloquis, xerrades, cursos,etc.

Us recomanem aquest enllaš amb www.festes.org, un portal dedicat a donar difusiˇ de les activitats culturals i festives d┤arreu del paÝs, i que Ús fa ress˛ de les diferents celebracions que es duen a terme a Sant Vicenš.

└mbits Culturals
ColĚlecciˇ de contes amb temÓtica santvicentina, editats per l'Ajuntament
Recull hist˛ric de programes de Festa Major
Dades de la regidoria

Regidoria de Cultura

Regidor: Amadeu Clofent
aclofent@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon:  93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona