Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis a les personesServeis a les personesPortada - Serveis a les persones - CulturaCulturaPortada - Serveis a les persones - Cultura - Biblioteca Municipal La MuntalaBiblioteca Municipal La Muntala
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Cultura
Biblioteca Municipal La Muntala

Logo La Muntala 


A l┤inici dels anys 90, es creÓ la Biblioteca de Sant Vicenš de Montalt que, aleshores, s┤ubicÓ a la planta baixa de l┤edifici de l┤antic Ajuntament, a la plaša del Poble. El creixement del fons, l┤augment de lectors i el canvi de mentalitat sobre els serveis que avui dia han d┤oferir les biblioteques, posaren de manifest la necessitat d┤un nou equipament i el 30 de marš de 2003, s┤inaugurÓ l┤actual biblioteca municipal a la planta baixa del Centre CÝvic El Gorg.


Biblioteca Municipal La MuntalaLa Biblioteca Municipal La Muntala, nom que fou extret d┤un poema de Salvador Espriu, forma part de la Xarxa de Biblioteques i la gestiona l┤Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt, a travÚs de la Regidoria d'Ensenyament, en conveni amb la Diputaciˇ de Barcelona.

La missiˇ de La Muntala Ús connectar amb els usuaris actuals i potencials per resoldre les seves necessitats formatives, culturals i l˙diques. Els nostres trets d┤identitat sˇn la qualitat dels nostres serveis i l┤atenciˇ personalitzada. 

 En aquest espai, trobareu un centre local d'informaciˇ, un equipament cultural format per tota una sŔrie de recursos informatius amb un personal qualificat que els posarÓ al vostre abast. En aquesta Ŕpoca, en quŔ vivim immersos dins de la societat de la informaciˇ, la vostra biblioteca pot ser un pont entre vosaltres i les noves tecnologies. AquÝ trobareu tot el que aquest nou mˇn dˇna de si, i l'equip de la biblioteca Ús sempre a la vostra disposiciˇ per ajudar-vos a utilitzar tots els recursos de quŔ disposem.

Biblioteca Municipal La Muntala

La Muntala disposa de mÚs de 14.000 documents entre llibres, revistes, discos compactes, vÝdeos i pelĚlÝcules. Fons que es renova i amplia constantment per tal d┤oferir-vos informaciˇ actualitzada.  La biblioteca estÓ informatitzada i disposa d┤ordinadors per consultar el seu fons, aixÝ com el catÓleg de les altres biblioteques de la xarxa.


ELS NOSTRES SERVEIS:

  • Informaciˇ: atÚn consultes sobre qualsevol qŘestiˇ del vostre interŔs
  • Consulta: tots els documents es poden consultar lliurement a sala
  • AccÚs a bases de dades electr˛niques
  • PrÚstec: gratu´t. NomÚs cal obtenir el carnet mitjanšant la presentaciˇ del DNI. Per a les persones impossibilitades s┤ofereix prÚstec domiciliari.
  • Activitats: exposicions, tert˙lies literÓries, conferŔncies, presentacions de llibres, tallers de lectura, ...
  • AccÚs gartu´t a Internet: nomÚs cal presentar el carnet de la biblioteca i demanar hora.
  • Guies de Lectura
Dades de contacte


Regidor:
Amadeu Clofent
aclofent@svmontalt.cat

Directora de La Muntala:
Ant˛nia Ca˝o

Auxiliar tŔcnic:
Jordi Parcerisa

Ens trobareu a:
Centre CÝvic El Gorg
Riera del Gorg, s/n
08394 Sant Vicenš de Montalt

Tel.: 93 791 23 72 
Fax: 93 791 34 60
b.st.vicensm@diba.cat
Horaris:

Matins: dimarts, dijous, de 10 a 13:30h, i dissabtes, de 10 a 14h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30h

Durant el mes d'agost el nostre horari Ús:

Matins: dimarts i dijous, de 10 a 13:30h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30h
Dissabtes: tancat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona