Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis a les personesServeis a les personesPortada - Serveis a les persones - CulturaCulturaPortada - Serveis a les persones - Cultura - Mem˛ria viva de la FESTAMem˛ria viva de la FESTA
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Cultura
Mem˛ria viva de la FESTA
Recull hist˛ric de programes de Festa Major

Antoni Buch i EstebanDins l'ampli i ric fons de la Biblioteca Municipal La Muntala s'hi troben els programes de Festa Major que formen part del fons documental cedit a l'Ajuntament pel Sr. Antoni Buch i Esteban, cronista de la vila. Aquests programes, que daten del 1942 fins el 2009, contenen, a part de l'agenda amb els actes festius previstos, articles hist˛rics sobre Sant Vicenš de Montalt.

Veure quins actes es programaven, com se celebraven les festes majors a mitjans del segle XX o rellegir els escrits i anuncis de l'Ŕpoca pot ser de gran interŔs, ja que es converteixen en una manera de conŔixer la hist˛ria de la nostra vila.

Els programes, que han estat digitalitzats pel personal de la biblioteca, es poden consultar i descarregar. La colĚlecciˇ estÓ ordenada cronol˛gicament i comprÚn programes oficials editats per l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt de la Festa Major d'Estiu i de la Festa Major d'Hivern.


RECULL HISTĎRIC DE PROGRAMES DE FESTA MAJOR


Programes de Festa MajorProgrames dels anys 40

Programes dels anys 50

Programes dels anys 70

Programes dels anys 80

Programes dels anys 90

Programes dels anys 2000 


Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona