Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Cultura
Festes


SANT VICENă: un esclat de llum, color i tradiciˇ


Escudellada popular

Les festes tradicionals, s'insereixen dins l'activitat regular de la poblaciˇ i es projecten d'una manera natural en tot el seu ßmbit d'influŔncia. Sant Vicenš de Montalt tÚ dues festes majors: la d┤Hivern per Sant Vicenš, el 22 de gener; i la d┤Estiu, el 15 d┤agost, Mare de DÚu de l'Assumpciˇ.

La festa inclou tot un seguit de figures i costums prou significatius, que els santvicentins i santvicentines han conservat al llarg dels anys. Totes les manifestacions pr˛pies de les festes mediterrÓnies, en aquest dies, es transformen en un esclat de m˙siques, balls, danses, focs i colors que es renoven cada vegada amb mÚs entusiasme i sense perdre el sentit de les tradicions. Sˇn uns sÝmbols que demostren la personalitat pr˛pia d┤unes festes que pertanyen al llegat hist˛ric i social, que s'ha anat passant de pares a fills.


Concert al Centre CÝvicPassejada gegantera


Al llarg de l'any, per˛, a mÚs de celebrar les festes majors, a Sant Vicenš hi ha altres manifestacions festives que han assolit una vitalitat molt espectacular: Diada Nacional de Catalunya, Fira Medieval, Fira d┤Artesania, Descarregada d┤Antiguitats, Diada de Sant Jordi, Castanyada de Tot Sants, Escudellada Popular, Carnaval, revetlles de Sant Joan, Sant Pere  i Cap d┤any, Cavalcada de Reis, etc.


Fira MedievalBalls als CÝvic


Cal destacar tambÚ, les trobades de puntaires, les ballades de gegants, els festivals de m˙sica i tota una sŔrie de manifestacions amb un carÓcter molt popular i amb la participaciˇ directa de les diferents entitats i associacions del municipi.

Per cert, recordeu que des de L┤Agenda d┤aquesta web, podreu trobar informaciˇ de tots els actes que es programen a Sant Vicenš  de Montalt i, si voleu, podeu donar d┤alta o afegir una nova convocat˛ria.

Dades de l'Ómbit

Festes

Regidor de Cultura: Amadeu Clofent
aclofent@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon:  93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona