X
Talls de trànsit pel 22 d'abril
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El camí de Sant Jaume passarà per Sant Vicenç de Montalt
El del Maresme serà el primer tram peregrinal que transcorre per la costa catalana

Segell Via Marina Sant Vicenç de Montalt


Tots els pelegrins que passin per Sant Vicenç, podran aconseguir el segell per a la seva credencial a l’OAC de l’Ajuntament i al Restaurant La Caleta.Via Maria Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt serà un dels municipis que els pelegrins del Camí de Sant Jaume podran segellar en el seu passaport en el tram d’aquesta coneguda ruta que recorre l’orografia del Maresme.

Impulsat des del Consorci de Promoció Turística del Maresme amb l’objectiu d’unir i aglutinar tota l’oferta turística de la comarca, el 29 d’abril s’inaugurarà el tram del Camí de Sant Jaume que recorre tota la costa del Maresme amb una caminada que anirà de Sant Pol a Mataró.

En aquest sentit, la nostra vila ja té el segell a punt per a tots els pelegrins que passin per Sant Vicenç de Montalt. El podran aconseguir al Restaurant La Caleta (Passeig del Marques de Casa Riera, 45)Camí Sant Jaume


La branca de la Via Augusta que passa per la costa, anomenada Via Marina del Camí de Sant Jaume, entre les ciutats de Girona i Barcelona travessant la comarca del Maresme, tindrà tres etapes diferenciades, en un recorregut que inicialment sumarà un total de 30 quilòmetres com a màxim.

La primera recorrerà la Selva Marítima per Blanes i Lloret de Mar fins a Sant Pol de Mar. Des d’aquí, l’itinerari dirigirà el pelegrí fins a Mataró, creuant els municipis de Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres. A Mataró, un altre camí adjacent es perllonga fins a Barcelona, resseguint la part descoberta de la Via Augusta fins a l’església de Sant Martí de Provençals, des d’on traçarà un recorregut urbà pel carrer Ferran fins a l’església de Sant Jaume.


CAMINADA INAUGURAL

El dissabte 28 d’abril, a les 08:30 h del matí, tindrà lloc la caminada inaugural de la Via Marina del Camí de Sant Jaume. La caminada iniciarà el seu recorregut a Sant Pol de Mar, a l’església de Sant Jaume (Carrer Abat Deas, 47) i recorrerà el litoral del Maresme, finalitzant a la Platja del Callao de Mataró.

El tram comprès entre Sant Pol de Mar i Mataró és d’uns 20 km. S’inicia el trajecte a Sant Pol i creua els municipis de Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres (on es desvia per les Cinc Sènies) i arriba a la capital del Maresme, Mataró.

Si voleu participar-hi, podeu fer la inscripció a través d’aquest ENLLAÇ fins el dijous dia 26 d’abril, a les 23h.


Caminada Via Marina

Caminada Via Marina

Fitxer: Caminada_VIA_MARINA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 861,87 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^