Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fins al 31 de maig, les entitats esportives locals poden sol·licitar les subvencions
L'Ajuntament destina 21.753 euros a subvencionar les entitats esportives


L’any 2017 un total de 9 entitats esportives es van beneficiar de les subvencions que atorga anualment l’Ajuntament per fomentar la pràctica de l’esport.

Subvencions Esportives 2018

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públiques les subvencions per a activitats esportives federades desenvolupades per les entitats i associacions esportives del municipi durant aquest 2018.

Enguany, el consistori santvicentí ha destinat 21.753 euros a aquests ajuts ordinaris, als quals hi poden optar les associacions i clubs que figurin inscrits en el Registre Municipal d’Entitats.

Pel que fa als criteris d’atorgament, novament es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives, atorgant més puntuació a les corresponents a esportistes menors de 16 anys, amb la qual cosa es pretén fomentar i potenciar l’esport base, o l’organització d’actes oberts a la participació ciutadana.

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament amb certificat digital de l’1 al 31 de maig de 2018 a través del web municipal. Tot seguit trobareu tota la informació relativa a la convocatòria:


ANUNCI DE CONVOCATÒRIA OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^