X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament posa en marxa un Casal d'arts escèniques per a joves
La proposta va destinada a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys


AMPLIAT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINS AL 8 DE JUNY.

creART 2018


L’Ajuntament organitza el primer Casal d’estiu de les arts escèniques 'creART', conduït per Carolina Llacher, llicenciada en Sociologia i actriu,i que es durà a terme en dos torns, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13.30 h.

La proposta va dirigida  a joves des de  1r d’ESO i fins a l’edat de 18 anys. El preu és de 80 euros cada torn i hi ha la possibilitat d’inscriure’s a un sol torn o als dos (160 euros). En cas de ser membre de família nombrosa, s’aplicarà un descompte del 15% .

Les inscripcions es realitzaran del 14 maig al 8 de juny a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimecres, de 16 a 19.30 h.

Tot seguit, trobareu el full d'incripció i una nota informativa amb totes les dades del Casal:


FULL D'INSCRIPCIÓ


NOTA INFORMATIVA 

A principis de juny es durà a terme una reunió amb les persones inscrites per informar del funcionament i organització del Casal.

El principal objectiu d’aquesta proposta és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge per a nois i noies amb interès per l'expressió corporal i la creació, i que volen adquirir nous aprenentatges. Durant el Casal s'exploraran els recursos de la dansa, el teatre i la música i els podran millorar les seves habilitats tècniques i expressives, tot ampliant el seu ventall de recursos en cada disciplina, alhora que es diverteixen.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  i coordinada per la regidoria de Benestar Social.creART 2018

creART 2018

Fitxer: creart_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 340,01 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^