X
Subvencions Esportives 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament posa en marxa un Casal d'arts escèniques per a joves
La proposta va destinada a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys


El dilluns 14 de maig s’obre el període de preinscripció per al Casal d’estiu de les arts escèniques. El termini finalitza el dijous 31 de maig.

creART 2018

L’Ajuntament organitza el primer Casal d’estiu de les arts escèniques 'creART', conduït per Carolina Llacher, llicenciada en Sociologia i actriu,i que es durà a terme en dos torns, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13.30 h.

La proposta va dirigida  a joves des de  1r d’ESO i fins a l’edat de 18 anys. El preu és de 80 euros cada torn i hi ha la possibilitat d’inscriure’s a un sol torn o als dos (160 euros). En cas de ser membre de família nombrosa, s’aplicarà un descompte del 15% .

Les inscripcions es realitzaran del 14 al 31 de maig a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimecres, de 16 a 19.30 h.

Tot seguit, trobareu el full d'incripció i una nota informativa amb totes les dades del Casal:


FULL D'INSCRIPCIÓ


NOTA INFORMATIVA 

A principis de juny es durà a terme una reunió amb les persones inscrites per informar del funcionament i organització del Casal.

El principal objectiu d’aquesta proposta és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge per a nois i noies amb interès per l'expressió corporal i la creació, i que volen adquirir nous aprenentatges. Durant el Casal s'exploraran els recursos de la dansa, el teatre i la música i els podran millorar les seves habilitats tècniques i expressives, tot ampliant el seu ventall de recursos en cada disciplina, alhora que es diverteixen.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  i coordinada per la regidoria de Benestar Social.creART 2018

creART 2018

Fitxer: creart_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 340,01 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^