X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Equip de Govern no aplicarà l'augment de la tarifa de l'aigua
El cost del Servei d'aigua potable ha estat congelat durant 4 anys


En els quatre darrers anys, l’empresa ATLL ha incrementat el preu de compra d’aigua gairebé en un 10%. Tot i així, l’Ajuntament ha mantingut congelat el cost del Servei d’aigua potable per tal que els increments aplicats per l‘ATLL repercutissin el menys possible en el ciutadà.

Aigua potable

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit no aplicar als abonats del municipi l'augment del preu de la tarifa de l'aigua que va aprovar l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) a finals de l'any passat. La mesura encaria gairebé un 12% el rebut dels consumidors.

Les entitats municipalistes Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l'Associació Catalana de Municipis (ACM), i  l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Consorci Besòs-Tordera van demanar la suspensió d'aquest acord pel greu perjudici econòmic que representaria la seva aplicació a les tarifes de consum i el Tribunal Suprem va ratificar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declarava nul el procediment d'adjudicació de la gestió de l'empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona.

Feta pública aquesta sentència, l'ACA, a instàncies del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha aprovat la suspensió cautelar de l'increment de l'11,8% de la tarifa d'ATLL per aquest 2018.

Aquesta decisió, que s'aprova amb efectes de l'1 de gener de 2018, queda supeditada actualment, en aplicació de l'article 155, a la seva aprovació per part del consell de ministres del Govern central.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^