X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dos podis per a l'Escola Municipal de Dansa a l'Stage-Consurs de Dansa

Escola Municipal de Dansa SVM

Un total de 45 nenes dels grups A, B, C i D de l'Escola Municipal de Dansa de Sant Vicenç de Montalt van participar el diumenge 29 d’abril en la segona edició de l'Stage – Concurs de Dansa, al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

L'èxit va acompanyar a les representants santvicentines i els grup A, format per Violeta Vilaró, Júlia Nogueras i Sarah Ollero, va assolir el 2n lloc de la classificació en la seva categoria. També va fer podi el grup D, integrat per Andrea Casas, Carla Pla, Montserrat Vazques, Maya Berengueres, Lília Molina, Paula Muñoz, Tatiana Norte, Edel Moreno, Gina Saavedra, Júlia Abad, Mireia Palacín i Estel Bayerri, ocupant un meritori 3r lloc.

En el concurs, destinat a nens i nenes que cursen entre P5 i 4t d’ESO i que practiquen dansa en un centre escolar, centre cívic o escola de dansa no professional del Maresme, hi van participar més d’una trentena grups.

Les ballarines de Sant Vicenç han vingut treballant des de fa mesos en les coreografies amb les que van participar a l'Stage i els bons resultats obtinguts són el millor premi al seu esforç.


Escola Municipal de Dansa SVM     Escola Municipal de Dansa SVM


Escola Municipal de Dansa SVM    Escola Municipal de Dansa SVM


Escola Municipal de Dansa SVM

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^