Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa noves obres de millora al parc dels Germans Gabrielistes
A causa del treballs i fins al proper mes d'agost, el parc quedarà tancat al públic


La segona fase de les obres de reurbanització i millora del parc dels Germans Gabrielistes començaran el proper dimarts 15 de maig, amb uns treballs que s'allargaran fins a finals de juliol i que comportaran el tancament del parc.

Parc dels Germans Gabrielistes


Les actuacions que es duran a terme serviran per completar un projecte integral que persegueix convertir el parc en un punt de connexió entre el barri de mar i el nucli històric, millorant els espais, l'accessibilitat, els serveis i la seguretat, i ampliar els usos i activitats que actualment s'hi duen a terme perquè esdevingui un espai d'oci i esbarjo atractiu i de qualitat per a la ciutadania.

Així, a la primavera de l’any passat es va executar les obres de la primera fase del projecte, que es van concentrar en la pavimentació de la plaça d'accés, la construcció d'un escenari i d'un petit magatzem municipal, l'adequació de camins, la reconstrucció d'escales i murs, l'estesa d'enllumenat elèctric, la instal·lació de tancaments i d'una nova porta d'entrada al parc amb rampa accessible i la creació d’una espai d’agility per a gossos i pipi can.


Parc dels Germasn Gabrielistes


Pel que fa a les obres d’aquesta segona fase, que s'iniciaran el proper dimarts 15 de maig, contemplen, entre d'altres, les següents actuacions:

  • Completar la instal·lació d’enllumenat per donar cobertura a tot el parc
  • Instal·lació de reg aprofitant l’aigua de mina que arriba i alimenta el llac
  • Adequació de camins, murs i accessos
  • Construcció d’una nova placeta mirador, que també farà d’aula-taller per a les escoles
  • Completar el tancament perimetral de la totalitat del parc
  • Instal·lació de nou mobiliari urbà a tot el parc -bancs, banquetes, 3 taules de picnic i papereres-
  • Substitució de la tanca de fusta al voltant del llac per una d’acer.
  • Regeneració de la vegetació més malmesa  i plantat de plantes aromàtiques
  • Ampliació de l’oferta de jocs infantils de la plaça central amb una línia de jocs dirigida a un tram d’edat més ampli i amb un tipus d’activitat més esportiva i d’oci actiu, en format circuit d’aventura,


Alcalde_presidenta DiputacióEls treballs d’aquesta segona fase del projecte els durà a terme l’empresa Construccions Fertres S.L. i tenen un cost de  379.440,41 euros (IVA inclòs), que es finançaran en part amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per import de 213.315,98 euros. La resta anirà a càrrec de l'Ajuntament.  

Destacar que l’execució del projecte integral de reurbanització i millora del parc dels Germans Gabrielistes ha estat possible gràcies a l’ajut de la Diputació de Barcelona, ja que a més de la subvenció atorgada aquest 2018, l’any passat també va aportar 200.000 euros per a l’execució de la 1a fase de les obres.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^