X
Campanya de donació de sang i plasma
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxit de la jornada de networking organitzada per l'Ajuntament
Els participants en la jornada han valorat molt positivament aquesta iniciativa


Cliqueu en aquest  ENLLAÇ  per veure les imatges de la jorndada de networking.

Networking Professional SVM

Un grup de professionals del Maresme vinculats al sector de Recursos Humans (RRHH) es van reunir el passat divendres 11 de maig a la Biblioteca Municipal La Muntala amb persones que es troben en procés de recerca de feina, en la primera edició del Networking Professional SVM, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica.

La jornada es va completar amb una sessió prèvia d'entrenament que va servir perquè els candidats/es poguessin preparar de manera eficaç la seva presentació ràpida (3 minuts) davant els professionals de RRHH.


Networking Professional SVM

Els participants en aquesta jornada de networking han valorat molt positivament aquesta iniciativa. Destaquen la curta durada de les entrevistes i que se'n puguin realitzar diverses per tenir més possibilitats de trobar feina. tanmateix, les persones candidates també han destacat el fet d'haver rebut un retorn sobre els seus punts forts i aspectes a millorar, la qual cosa els hi permetrà sortir al mercat de treball amb una autocandidatura treballada i solvent.

A la sessió celebrada el passat 11 de maig hi van col·laborar professionals de Recursos Humans d'Enprogress Consultoria, de l'Associació Dona't un Impuls, de Som Ajuntament de Mataró i de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.Dona't un impuls   Ajuntament de Vilassar de Mar   Enprogress Som

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^