X
Campanya de donació de sang i plasma
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El  curs d'Educació per a la mobilitat segura enfila la recta final
Els alumnes de primària posen en pràctica en un circuit tot el que han après durant el curs


Aquest curs 2017-2018, més de 700 alumnes de primària i secundària han participat en les activitats formatives sobre mobilitat segura que imparteixen agents de la Policia Local.

Mobilitat segura 2018

Els alumnes dels cursos de 1r, 3r i 5è de les dues escoles de primària de Sant Vicenç de Montalt han participat durant tot el curs, a les sessions d'Educació per a la mobilitat segura que imparteix la Policia Local. Són classes que agents de la Policia han fet als centres i que ara es porten al carrer per posar en pràctica tot el que s'ha treballat a les aules.

Del 16 al 18 de maig, els i les alumnes practicaran amb la bicicleta, i equipats amb casc i armilla reflectora, al parc mòbil, cedit pel Servei Català de Trànsit, que s’ha instal·lat a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors. L’objectiu d’aquestes sessions és tenir un espai segur on experimentar i  simular  la conducció de bicicletes a la via pública. Els participants posaran en practica i hauran de resoldre situacions amb les que es poden trobar a la vida real.

L'Educació viària s'ensenya com a formació complementària, no inclosa com a assignatura de l'ensenyament reglat, però en canvi, forma part del que és indispensable conèixer per a ser vianants i conductors responsables.

La Policia Local fa 15 anys que imparteix les classes d'Educació per a la mobilitat segura als centres educatius del municipi. Aquest curs 2017-2018, a les sessions pràctiques que s’estan realitzant aquests dies al parc mòbil, cal sumar-hi tot un seguit d’accions formatives que han arribat a més de 700 alumnes de primària i secundària, en les quals s’hi han treballat temes com l’ús del casc i del cinturó, l’atenció en la conducció de ciclomotors, la pressió de grup en la conducció o l’alcohol i les drogues i els seus efectes en la conducció.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^