X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'any passat l'Ajuntament va rebre 376 instàncies electròniques
Durant el 2017 les tramitacions per Internet es van incrementar prop d'un 1.400%

Signatura biomètrica


Els santvicentins i santvicentines van tramitar 376 instàncies electròniques amb l'Ajuntament al llarg del 2017. L'any anterior es van tramitar d'aquesta manera 27 instàncies, la qual cosa suposa un increment del 1.393%. Aquest augment és fruit de l'acció de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per impulsar que els ciutadans facin tràmits amb l'administració per Internet.  

Els tràmits electrònics els fa el ciutadà a través de la web de l'Ajuntament, dins l'apartat e-TRAM, el qual és un mòdul de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma del Consorci AOC. L’e-TRAM fa possible que els ciutadans des de qualsevol lloc i en qualsevol moment puguin: accedir a la informació necessària sobre tràmits locals, iniciar i formalitzar qualsevol sol·licitud i consultar l’estat i el contingut del seus tràmits. Segons dades de l’OAC de l'Ajuntament durant l'any 2017, els tràmits més sol·licitats són dades d'empadronament i de convivència. Els ciutadans també tramiten per Internet llicències d’obres, canvis de titularitat d'activitats i els tràmits d'obertura d'establiments, entre d'altres.

A més, durant el 2017 s’han adequat els sistemes d’informació de l’Ajuntament per complir amb la nova normativa en administració electrònica i el procediment administratiu, implementant les signatures electrònica i biomètrica, la còpia certificada de documentació, la notificació electrònica i la interoperabilitat entre administracions, entre d'altres.

La web municipal va tenir l'any passat prop d’1 milió de visites.

www.svmontalt.cat va tancar l’any 2017 amb un total acumulat de 925.825 visites, un 137% més que l’any anterior, que es van registrar 678.276 visites. La mitjana mensual és de 38.577 visites i la diària de 2.537.

A banda de les tramitacions electròniques (amb certificat digital), la web municipal també ofereix la possibilitat de realitzar determinades gestions sense necessitat d’identificar-se digitalment, com inscriure’s a taller, cursos o xerrades, demanar certificats d’empadronament, reservar plaça pel Bus Nit, sol·licitar l’ús d’equipaments municipals o la cessió de material per a activitats i fer consultes, queixes o suggeriments. En conjunt, l’any 2017 es van realitzar un total de 1.045 d’aquests tipus de gestions a través del web municipal.

Pel que fa a les tramitacions de factures electròniques, les xifres també han augmentat en els darrers 12 mesos, passant de les 1.952 registrades durant el 2016 a 2.860 durant el 2017, amb un increment del 14.65%.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^