X
Concerts Festa Major SVM 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una vintena de joves s'incorporen com a monitors a les activitats esportives d'estiu

Monitors activitats esportives

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha contractat una vintena de joves per a treballar aquest estiu com a monitors, planificant i conduint les activitats esportives municipals que organitza la Regidoria d’Esports. L’objectiu d’aquestes contractacions no és altre que ajudar els joves del municipi a posar-se en contacte amb el món laboral, que adquireixin les primeres experiències i prenguin consciència de la importància del treball.

Entre el 25 de juny i el 7 de setembre, amb una pausa a l’agost, els joves treballaran com a monitors dels més de 400 nens i nenes que estan participant a les diferents activitats esportives.

A aquestes contractacions temporals, s’hi afegiran en breu les de 5 joves d’entre 16 i 23 anys, que entraran a formar part de la Brigada Municipal de Serveis, concretament a la Brigada Jove. Aquest programa pretén facilitar als joves l'accés a un primer treball remunerat, ensenyar-los una ocupació i preparar-los per a la cerca de feina i el desenvolupament professional.

Els nois de la Brigada Jove realitzaran treballs complementaris i de suport en el manteniment i neteja de l'espai públic, alhora que rebran formació en prevenció de riscos laborals i en tècniques de recerca de feina.

Totes les persones contractades per aquest estiu han passat el procés de selecció de personal establert per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^