X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Leonor Calopa guanya l'11è Concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç'
Gemma Llongarriu s'endú el premi al millor autor local

Exposició fotografies 2018


La sala d'exposicions del Casal de Cultura va acollir el passat diumenge 1 de juliol l'acte de lliurament de premis de l'onzena edició del  Concurs de fotografia ‘Un tastet de Sant Vicenç’. Les 46 imatges presentades al concurs es podran veure fins al dia 22 de juliol, els divendres, de 18 a 20, els dissabtes, d’11 a 13h i de 18 a 20h, i els diumenges, d’11 a 13h.

El jurat, format enguany per Gina Portera i Antoni Buch, va acordar concedir el primer premi a Leonor Calopa. El segon premi va anar a parar a mans de Potenciano Ahijado mentre el tercer premi va recaure en Carmen Conde. Pel que fa al premi al millor autor local, se’l va endur Gemma Llongarriu.

També van rebre diplomes els autors de les 13 fotografies que il·lustraran el Calendari SVM 2019, que estarà dedicat un any més al poble. Margarita Bertran, Carmen Conde i Gemma Llongarriu aportaran  dos imatges cadascuna al calendari i Joan Buch, Potenciano Ahijado,  Núria Brianso, Miguel Sanz, Leonor Calopa, Gisella Villier i Óscar Arroyo també hi seran presents amb una de les seves fotografies.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^