X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Fira Festa d'Estiu torna el 8 de setembre amb parades, gastronomia i música
Al parc de Can Boada, de 5 de la tarda a 10 de la nit


Les regidories de Comerç i Turisme organitzaran una nova edició de la Fira d'Estiu. La mostra inclourà parades de comerços locals i d'artesania, així com una àmplia oferta lúdica i gastronòmica. A més hi haurà música en directe.

Fira Festa 2018


El parc de Can Boada acollirà una any més la Fira d'Estiu la tarda-nit del dissabte 8 de setembre. Des de les 5 de la tarda i fins a les 10 de la nit, al recinte firal hi haurà parades d'establiments i restauradors locals i també de productes d'artesania, i un espai gastronòmic on podreu aprendre a preparar cocktails  o canapès, i gaudir d’una barbacoa mar i muntanya que cuinaran “Els Golafres”.

El taller de cocktails, destinat a persones a partir de 18 anys, disposarà de 45 places i per participar-hi caldrà recollir una acreditació a l’estand de l’Ajuntament.



Fira Festa 2018

El programa de la fira també contempla activitats lúdiques per a públics de totes les edats com inflables, dos tallers, un de maquillatge i, un altre, de manualitats amb llaminadures, i l’espectacle I-DOLLS.

L’edició d'enguany torna a apostar per la música en directe. D'aquesta manera, a les 21h hi haurà l'actuació del grup "Los chicos de ayer", tribut al POP nacional dels anys 70 fins a l'actualitat.


Fira Festa 2018

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.08.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^