X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'elaboració del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal comptarà amb la participació de la ciutadania
L'avanç del POUM romandrà en exposició pública del dia 8 de gener al 8 de març del 2019


S’habilita un punt d’informació al Casal de Cultura i es programen sessions públiques per a donar a conèixer l’avanç del POUM.

Panoràmica Sant Vicenç de Montalt

L’Ajuntament treballa en l’elaboració del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Vicenç de Montalt, que ha d’ajudar a definir els criteris i objectius en els quals s’ha de basar el nou planejament. El passat mes de novembre se’n va aprovar l’avanç, un document que ha comptat amb el consens de tots els grups municipals i prioritza alguns aspectes com la construcció d’habitatge social per al jovent. Així mateix, el consistori ha aprovat un programa de participació ciutadana amb la intenció que els santvicentins i les santvicentines puguin formular al·legacions, suggeriments o propostes que enriqueixin el futur desenvolupament del municipi.


Recordem que l’anterior POUM va ser declarat nul de ple dret per manca del tràmit d’avaluació ambiental estratègica i, per tant, calia formular i tramitar un nou pla. El consistori, però, considera necessari dur a terme modificacions puntuals de les normes vigents en alguns sectors mentre duri el procés.


PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L’avanç del POUM romandrà en exposició pública durant un termini de dos mesos, del dia 8 de gener al 8 de març. La documentació estarà disponible al web municipal i també en el punt d’informació que s’habilitarà al Casal de Cultura (plaça del Poble, 5) i que obrirà els dijous de 16 a 19 hores.


També se’n faran tres presentacions públiques al Centre Cívic El Gorg, les quals es destinaran als diversos sectors de Sant Vicenç:

  • Dissabte, 12 de gener, a les 11 hores, s’hi convida el veïnat del nucli urbà
  • Dijous, 17 de gener, a les 19 hores, es farà per a totes aquelles persones residents a la zona litoral, Bellesguard i el Balís
  • Dijous, 24 de gener, a les 19 hores, es presentarà l’avanç del nou POUM a les ciutadanes i els ciutadans dels sectors del Supermaresme, la Ferrera, Golf i la Plana d’en Manent
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^