www.svmontalt.cat
Se celebrarà a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg


Podeu consultar tota la informació relativa a l'Avanç del POUM en aquest ENLLAÇ 

Sessió Informativa POUML'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat tres sessions informatives sobre l'Avanç del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que es realitzaran durant el mes gener al Centre Cívic El Gorg, en el context del Programa de participació Ciutadana.


Tot seguit, us detallem el calendari de les sessions i el públic potencial al qual va dirigida cada trobada, tot i que, totes les sessions són obertes a tothom.

  • Dissabte, 12 de gener, a les 11 hores, s'hi convida el veïnat del nucli urbà
  • Dijous, 17 de gener, a les 19 hores, es farà per a totes aquelles persones residents a la zona litoral, Bellesguard i el Balís
  • Dijous, 24 de gener, a les 19 hores, es presentarà l'avanç del nou POUM a les ciutadanes i els ciutadans dels sectors del Supermaresme, la Ferrera, Golf i la Plana d'en Manent


L'objectiu d'aquestes sessions és fer arribar a la ciutadania les línies mestres del nou Pla d'Ordenació Urbanística, per tal que des del coneixement dels treballs que s'hi duen a terme, puguin participar i expressar les seves consideracions al respecte.


Tanmateix, a partir del dijous, 17 de gener, entrarà en funcionament el Punt d'Informació del POUM que s'ha habilitat al Casal de Cultura ( Plaça del Poble, 5) per atendre les consultes i demandes d'informació de la ciutadania. L'oficina romandrà oberta tots els dijous, de 4 a 7 de la tarda, fins al 7 de març. Per tal de donar un millor servei, us recomanem que demaneu cita prèvia trucant al telèfon 93 791 01 99. 


Per la seva banda, les persones interessades en presentar aportacions, consultes o al·legacions poden fer-ho a través d´aquest FORMULARI. Recordar que el termini d'exposició pública finalitza el 8 de març.

Publicat el 10.01.2019