www.svmontalt.cat
Dimarts 22 de gener, se celebraran els actes més solemnes en honor al nostre patró


Els actes de la festa grossa de Sant Vicenç es reprenen dissabte al matí amb l’obertura del Mercat  Medieval.


CONSULTEU EL PROGRAMA EN AQUEST  ENLLAÇ 

Mercat MedievalLa Festa Major de Sant Vicenç es reprèn a partir de dissabte amb el gruix principal d'actes.
Al llarg del cap de setmana i també dimarts dia 22, festivitat del nostre patró, els santvicentins i les santvicentines podran gaudir d'activitats tan populars com el Mercat Medieval, la Trobada de gegants o el concert i ball amb l’Orquestra Selvatana.

Després de l'Escudella del passat diumenge, els actes de la festa grossa de Sant Vicenç es reprenen dissabte al matí amb l’obertura del Mercat Medieval que, un any més, s’instal·larà a l’entorn de la plaça de l’Església. Podrem gaudir de les parades, dels taller i dels espectacles tot el cap de setmana.

Dissabte al matí, també tenim, d’una banda, una cita amb el Torneig de futbolí que tradicionalment enfronta els avis de l’Associació de Gent Gran Els Xurravins amb el jovent de l’Espai Jove i, d’una altra banda, la Bibliogimcana familiar que, enguany, ens convida a descobrir els ocells del parc dels Germans Gabrielistes. Ja ben entrada la tarda, tindrà lloc la caminada nocturna ‘Sons de mar’, organitzada per MontalTrek, i a la nit, espectacle d’humor al Centre Cívic El Gorg amb Impro Show.


TROBADA GEGANTS


Diumenge, els gegants i capgrossos tornen a ser protagonistes
amb la trobada que reunirà, des de les 9 del matí a més d’una vintena de colles arribades d’arreu. Ja al migdia, se celebrarà la final del Torneig de billar dels Xurravins i, per anar tancant el segon cap de setmana festiu, per la tarda s’ha programat una sessió de teatre familiar al Centre Cívic El Gorg.

Els actes continuaran dimarts al matí amb alguns dels actes més solemnes de la Festa Major, com la repicada, la tronada i la missa en honor a Sant Vicenç que, un any més, comptarà amb la participació de l’Orfeó Parroquial El Delme,  les sardanes i el vermut popular. També dimarts, però a la tarda, serà el moment de la doble sessió de concert i ball de Festa Major, que amenitzarà l'Orquestra Selvatana.

La Festa Major de Sant Vicenç farà una nova pausa fins el cap de setmana del 26 i 27, quan tornarà la música amb un concert jove que se celebrarà a la pista annexa al pavelló i els actes culturals, amb la presentació de la novel·la ‘Entre el roig i el blau’ del santvicentí David Pons al Casal de Cultura i el maridatge literari que conjugarà música, dibuixos, poesia, vins i cava, al Centre Cívic El Gorg.

La Montalt-Bike, que enguany arriba a la seva  divuitena edició, posarà el punt i final a les festes diumenge dia 27 de gener.Festa Major Hivern

Publicat el 16.01.2019